آریا بانو

آخرين مطالب

دستور کیک برای کیک پز برقی؛ درخواستی مخاطبان آخرین خبر خانه داري

دستور کیک برای کیک پز برقی؛ درخواستی مخاطبان آخرین خبر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
دستور کیک برای کیک پز برقی؛ درخواستی مخاطبان آخرین خبر
٥
٠
ملاقه / کیک پز برقی ابزاری چند منظوره است. از این دستگاه برای پختن انواع کیک و شیرینی، سرخ کردن گوشت و مرغ، سرخ کردن ماهی و یا بخارپز کردن سبزیجات و تهیه پیتزا استفاده می شود.
طرز کار با دستگاه کیک پز ساده می باشد به این ترتیب که مواد اولیه تهیه کیک را با یکدیگر مخلوط نموده و داخل قابلمه کیک پز ریخته و پس از گذشت نیم ساعت کیک آماده می شود اگر احتمال میدهید که شاید فراموش کنید که کیک پز روشن است برخی از کیک پزها قابلیت خاموش کن خودکار دارند که برای تهیه یک کیک لذیذ این کیک پز گزینه مناسبی است.
چی لازم دارم:
آرد 3 لیوان .شیر 1 لیوان. تخم مرغ 4 عدد.روغن مایع نصف لیوان .شکر 1ونیم لیوان.
چطور بپزم:
ابتدا شکروتخم مرغ را با همزن تا حدی که کمرنگ شود بهم می زنیم البته در جهت عقربه های ساعت.بعد شیرو روغن را اضافه می کنیم در حد مخلوط شدن بهم می زنیم خیلی کم.در مرحله آخر آرد را مخلوط می کنیم خیلی کم بهم می زنیم.در صورت تمایل می توانید گردو خرد شده یا کشمش هم اضافه کنید.قالب کیک را چرب کنید این کیک را در کیک پز برقی درست می کنیم و از فر استفاده نمیکنیم البته هم زمان روی گاز هم می گزاریم تا بهتر شود البته بعد از نیم ساعت زیرش را خاموش می کنیم و یه ربع بعد از برق می کشیم.تا وقتی که سرد نشد درشو بر نمی داریم تا پفش نخوابه.امیدوارم کیک خوبی درست کنید.و نکته ای که باید به آن توجه کنید اینه که یک کم بیشتر از زمانی که توی دستور کیک نوشته, باید بذارید بمونه.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟

کارایی جالب مواد دورریز خوراکی!

ایده های جالب که در مسافرت به کارتان می آید

چالش انرژیک امروز؛ موسیقی شاد گوش دادن

2 گلدان مهیج و جذاب بسازید

صبحانه/ پای موز خامه‌ای؛ پیشنهاد مهیج اول صبح

فوت آشپزی/ چند نوع شکر داریم؟

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی