آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ «سالاد کرفس» کم کالری و سالم خانه داري

میز اردور/ «سالاد کرفس» کم کالری و سالم

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ «سالاد کرفس» کم کالری و سالم
٩٦٣
٠
خراسان / چی لازم دارم:
کاهو - 120 گرم کرفس خرد شده - 120 گرم قارچ بخارپز - 250 گرم گردو خردشده - سه قاشق سوپ خوری سس مایونزیا ماست چکیده - سه قاشق سوپ خوری روغن زیتون - سه قاشق سوپ خوری آب لیموترش -دو قاشق سوپ خوری سرکه -دوقاشق سوپ خوری فلفل، نمک وادویه دلخواه - کمی
چطوری درست کنم:
به جای قارچ می توان از یک قوطی متوسط کنسرو قارچ استفاده کرد. گردو پوست گرفته و خرد شده باشد، از مغز کاهو استفاده شود و کرفس نیز مغزدار باشد. ساقه کرفس را خلال می کنیم، مغز کاهو را نیز به رشته های نازک می بریم. سس مایونز را با نمک، فلفل، سرکه و روغن زیتون مخلوط می کنیم، بعد قارچ را تمیز می کنیم . خلال کرفس را کمی سرخ می کنیم، سپس تمام مواد را باسس مخلوط می کنیم و در ظرف می ریزیم. روی سالاد را با مغز گردو نیمه شده و لبوی قالب زده و زیتون تزیین می کنیم. قارچ تازه را ممکن است خام مصرف کنیم و کنسرو را سرخ نمی کنیم.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید