آریا بانو

آخرين مطالب

غذای ملل/ پیشنهادی برای تنوع در برنامه غذایی خانه داري

غذای ملل/ پیشنهادی برای تنوع در برنامه غذایی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای ملل/ پیشنهادی برای تنوع در برنامه غذایی
k ١.٧
٠
سوران / طرز تهیه پوره کام‌ چوری (غذای کشور هندوستان)
چی لازم دارم:
سیب‌ زمینی متوسط پنج عدد
تخم‌مرغ سه عدد
کره 25 گرم
ماست چکیده و شیر از هر کدام 1/4پیمانه
آویشن خشک یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه و فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق چایخوری
نمک و زرشک به میزان لازم
چطور بپزم:
سیب‌زمینی‌ها را با پوست می‌پزیم و تخم‌مرغ‌ها را جداگانه آب‌پز می‌کنیم سپس تخم‌مرغ‌ها و سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و ریز رنده می‌کنیم. کره را افزوده و با پشت چنگال کاملا له می‌کنیم. شیر و ماست را با هم مخلوط کرده و با چنگال کاملا می‌زنیم آنها را هم تا یک‌دست شود. این مواد را به سیب‌زمینی‌ها افزوده و کاملا مخلوط می‌نماییم. تمام ادویه‌ها را با هم مخلوط نموده و سپس به مواد می‌افزاییم و با گوشت‌کوب دستی یا برقی تمامی مواد را له می‌کنیم تا کاملا خمیری شکل و کش‌دار شود این مواد را به مدت دو ساعت در یخچال قرار داده پس از آن غذای ما آماده سرو کردن می‌باشد. شما می‌توانید از زرشک و خلال پسته برای تزیین استفاده نمایید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مربای هویج؛ همان خوشمزه همیشگی

زیباترین سالادهای بهاری برای جشن ها و مهمانی ها

غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید

نوشیدنی ها/ آب سیب بخورید تا زیبا و جوان بمانید

تزئین جذاب یک مدل سالاد برای مهمانی و تولد

میز اردور/ لبو با سس ماست؛ خوش رنگ و اشتهاآور

نوشیدنی ها/ هات چاکلت؛ پیشنهاد شب های خنک بهاری

طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل

شام/ سالاد مرغ را به سبک آسیایی کامل و مغذی میل کنید

با «شوکوبیس» قلب کودکان را تسخیر کنید

میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک

میز اردور/ کرم کافی میکس؛ دسر لاکچری

سوپ و آش/ آش هفت ترشی؛ غذای محبوب مازندرانی

دستور تهیه ساده ترین کوکی خانگی

میز اردور/ طرز تهیه «ژله ویترینی»

عصرانه/ دستور تهیه ستده ترین کوکی خانگی

آموزش طبخ بادمجان شکم پر

غذای اصلی/ کباب تابه ای مرغ مخصوص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پادرازی»

غذای اصلی/ طرز تهیه «پیتزای سیب زمینی»

چگونه از روغن زیتون برای زیبایی استفاده کنیم

شیرینی ها/ طرز تهیه «کرم لیموترش»

غذای اصلی/ سمبوسه سیب زمینی و عدس غذایی سریع و راحت

طرز تهیه ماهی با سس شوید

شیرینی ها/ کیک اسفناج و پسته؛ برای سلایق خاص

میزاردور/ طرزتهیه سالاد تبوله با باقلا

چگونه پیاز را در فریزر نگه داریم؟

سوپ و آش/ طرز تهیه یک سوپ برای پاکسازی بدن در فصل بهار

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها

مدل روفرشی هایی که این روزها بسیار مد است

چرا لباس ساقدوش های عروس شبیه هم است؟

این لکه‌های سیاه روی گلدان نعنایم چه هستند؟