آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ آموزش 2 نوع کیک بدون شکر مخصوص دیابتی ها خانه داري

شیرینی ها/ آموزش 2 نوع کیک بدون شکر مخصوص دیابتی ها

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ آموزش 2 نوع کیک بدون شکر مخصوص دیابتی ها
k ٢.٩
٢
زندگی آنلاین / این شیرینی یک طعم مناسب و خوشمزه دارد و مناسب برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند یا از چاقی رنج میبرند .
برای تهیه این کیک خوشمزه و رژیمی به مواد زیادی نیاز ندارید. حتی اگر رژیم لاغری و سلامت هم ندارید باز می توانید این کیک را در وعده های عصرانه قرار دهید تا زیاد هم از بابت خوردن کیک های پر کالری عذاب وجدان نگیرید .
طرز تهیه مافین رژیمی با مربای آلبالو و نارگیل
چی لازم دارم:
آرد سفید 300 گرم
شکر رژیمی کامور 70 گرم
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
دارچین پودر شده 1 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
شیر 250 میلی لیتر
تخم مرغ 1 عدد
کره آب شده 60 گرم
پودر نارگیل 30 گرم
مربای آلبالوی رژیمی کاموَر 100 گرم
پوست رنده شده لیمو 1 قاشق چای خوری
چطور بپزم:
فر خود را به 180 در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود .
قالب مافین 12 تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر رژیمی ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .
در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
با استفاده از قاشق سه چهارم کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است ، سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .
کیک سیب بدون قند
چی لازم دارم:
سیب زرد: 1 عدد
آرد گندم: 300 گرم
کمپوت سیب: 200 گرم
شیر: 240 میلی لیتر
تخم مرغ: 3 عدد
پوست لیموترش: کمی
روغن: 80 گرم
مخمر: 11 گرم
چطور بپزم:
فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کمپوت را در ظرفی له کرده و همراه با آرد، مخمر، تخم مرغ ها و روغن مخلوط کنید.
مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
سیب را خرد کرده و همراه با پوست لیمو به بقیه مواد اضافه کنید.
مواد را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و 45 دقیقه در فر بگذارید.
پس از خنک شدن از قالب جدا کنید و برش بزنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید