آریا بانو

آخرين مطالب

ذائقه ها/ سالادی کم کالری با گل کلم خانه داري

ذائقه ها/ سالادی کم کالری با گل کلم

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
ذائقه ها/ سالادی کم کالری با گل کلم
k ١.٣
٠
ایران کوک / سالاد تبوله گل کلم یکی از کم کالری‌ترین غذاهایی است که می‌توانید تهیه کنید. با خوردن این سالاد خود به خود احساس نشاط، سرزندگی و شادابی به شما دست می‌دهد. مخلوط گل کلم، گوجه، جعفری و گشنیز با آبلیمو و کمی ادویه: چه چیزی بهتر و سالم‌تر از این؟ در کل گل کلم از سبزیجاتی است که در همه رژیم‌های لاغری سفارش می‌شود. چون بسیار کم کالری است و در ضمن سیر کننده هم هست. اما استفاده از این گیاه فوق‌العاده فقط مختص کسانی که می‌خواهند وزن کم کنند نیست. بلکه بقیه هم می‌توانند در کنار غذاهای دیگر برای سلامتی آن را در رژیم غذایی خود جا دهند. سالاد تبوله گل کلم هم می‌تواند یک شام خیلی سبک باشد و هم می‌تواند در کنار غذاهای دیگر به عنوان دورچین سرو شود.فقط کافی است یک نگاه به جدول ارزش غذایی سالاد تبوله گل کلم بیاندازید تا متقاعد شوید هفته ای یک بار آن را تهیه و مصرف کنید.
چی لازم دارم (برای 4 نفر):
گل کلم 1 دسته
گوجه 4 عدد
گشنیز و جعفری خرد شده 1 پیمانه
آب لیمو ترش تازه 1/4 پیمانه
پودر سیر 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
چه جوری درست میشه:
گل کلم را بشویید و ساقه و برگهای آن را جدا کنید. سپس کل دسته گل کلم را رنده کنید. می‌توانید این کار را با دست و با استفاده از رنده معمولی انجام دهید یا این که از غذاساز استفاده کنید که خیلی سریع‌تر و راحت تر خواهد بود. گل کلم رنده شده را در کاسه بزرگی بریزید.
گوجه را به صورت نگینی خرد کنید. گشنیز و جعفری را نیز روی تخته بگذارید و خوب خرد کنید. حال گوجه، گشنیز و جعفری را روی گل کلم رنده شده بریزید. آبلیمو، پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سالاد را بچشید و در صورت لزوم مقدار چاشنی‌ها را تنظیم کنید.
نکته: در صورت استفاده از رنده غذاساز می‌توانید گشنیز و جعفری را نیز با گل کلم داخل غذاساز بریزید و دیگر آن‌ها را خرد نکنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟

کارایی جالب مواد دورریز خوراکی!

ایده های جالب که در مسافرت به کارتان می آید

چالش انرژیک امروز؛ موسیقی شاد گوش دادن

2 گلدان مهیج و جذاب بسازید

صبحانه/ پای موز خامه‌ای؛ پیشنهاد مهیج اول صبح

فوت آشپزی/ چند نوع شکر داریم؟

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی