آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کیک سورپرایز اسفناجی خانه داري

طرز تهیه کیک سورپرایز اسفناجی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه کیک سورپرایز اسفناجی
مواد لازم برای کیک سورپرایز اسفناجی :

تخم مرغ درشت (هم دمای محیط) 4 عدد
آرد سفید قنادی 60 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
شکر دانه ریز 70 گرم
روغن مایع 40 میلی لیتر
شیر سرد 40 میلی لیتر
پودر اسفناج 3 قاشق غذاخوری ( با کمی گلاب مخلوط شود )
وانیل 1 قاشق چایخوری
سرکه 1 قاشق چایخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
کره برای چرب کردن قالب

طرز تهیه کیک سورپرایز اسفناجی :
ابتدا فر را روی دمای 160 - 170 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید داغ شود. قالب 30 در 40 سانت را با کره چرب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید و کاغذ را هم با کره کمی چرب کنید. زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید سفیده را با نصف شکر و سرکه آنقدر هم بزنید تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد و کنار بگذارید. زرده را با وانیل و نصف شکر با همزن به قدری هم بزنید که حجم آن دو برابر و کشدار شود.
عسل + روغن مایع و شیر را اضافه و با همزن هم بزنید. حالا همزن را کنار بگذارید و از این به بعد با لیسک کار کنید. نشاسته و آرد را سه بار از الک رد کنید و دو مرحله بیافزایید و هم بزنید و بعد سفیده در دو مرحله اضافه و هم زده لازم نیست به صورت دورانی هم بزنید چون نمی خواهیم پف کند.
مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی از ظرف ها 2 قاشق غذاخوری پوره ی اسفناج بزنید مواد را داخل قیف بدون ماسوره بریزید و طبق تصویر به صورت راه راه بریزید ظرف را 3 بار به زمین بکوبید تا حباب های هوا خارج شود و داخل فر در طبقه وسط بگذارید ( فن حتما روشن باشد ) به مدت 12 الی 14 دقیقه و بعد از فر خارج کنید. کیک را از قالب برگردانید و بگذارید کمی خنک شود. کاغذ روغنی را از آن جدا کنید و به اندازه ی دیواره ی قالب کمربندی تان کیک را برش بدهید.

برشی از کیک سورپرایز اسفناجی
برای مواد داخل کیک، مواد چیز کیک را می ریزیم. 200 گرم خامه صبحانه را با 200 گرم پنیر خامه ای و یک پیمانه پودر قند خوب هم بزنید و 1/5 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را نصف لیوان آب سرد به روش بن ماری شفاف کرده و از حرارت که افتاد به مواد اضافه کنید. و یک قاشق پوره اسفناج را اضافه کنید و هم بزنید و داخل کیک بریزید سپس داخل یخچال به مدت 4-5 ساعت قرار بدهید تا خوب ببندد.
روی کیک را با خامه فرم گرفته ماسوره زده و پودر پسته الک کرده و با میوه تزیین کنید. برای مغز کیک می توانید محلبی یا پودینگ دلخواهتان را بریزید. فقط مواد باید طوری باشند که سفت بشوند و گرنه هنگام برش کیک، بیرون می زند و تمیز در نمی آید. یا مثلا ژله بریزید چون آبکی است جذب کیک می شود. می توانید گاناش هم استفاده کنید که مایع ژلاتین داشته باشد مثل مواد چیز کیک بهتر است.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید