آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه ژله بستنی ویترینی خانه داري

طرز تهیه ژله بستنی ویترینی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه ژله بستنی ویترینی
مواد لازم برای ژله بستنی ویترینی :
ژله آلوئه ورا
چند رنگ ژله دلخواه
شیر یا بستنی
کاتر دایره در چند اندازه
طرز تهیه ژله بستنی ویترینی :
ابتدا هر بسته ژله رنگی را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از اینکه ذرات آن کاملا در آب حل شد اجازه می دهیم کاملا خنک شود بعد از خنک شدن ژله های رنگی، به هر کدام نصف لیوان یا کمتر شیر هم دما با ژله اضافه می کنیم (یا یک لیوان بستنی).
هم می زنیم و سینی های مستطیلی را چرب کنید و هر کدام را جداگانه داخل سینی ها بریزید. و 4 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خود را بگیرد. اگر ژله ها خوب نبندد قالب زدن آن ها سخت می شود.
وقتی ژله های داخل سینی کاملا بسته شدند 2 بسته ژله آلوئه ورا را در 2 لیوان آب جوش کاملا حل می کنیم و به آن یک لیوان آب سرد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا ذره ها کاملا حل شوند. سپس قالب اصلی را چرب می کنیم و نیم سانت از ژله آلوئه ورا را درون آن می ریزیم و قالب را چند دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم تا کمی نیم بند و غلیظ شود، ژله های داخل سینی را کاتر زده و روی ژله آلوئه ورا داخل قالب قرار می دهیم و در دیواره های قالب ژله های دایره ای را می چینیم بعد از اینکه دیواره را پوشاندیم تا نصف قالب اصلی ژله آلوئه ورا خنک شده می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا تقریبا ببندد.
وقتی که ژله کمی سفت شد ادامه ژله دایره های رنگی را روی آن می چینیم و باز ژله آلوئه ورا داخل قالب می ریزیم. و چند ساعتی داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا ببندد. بعد از قالب خارج می کنیم.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟

کارایی جالب مواد دورریز خوراکی!

ایده های جالب که در مسافرت به کارتان می آید

چالش انرژیک امروز؛ موسیقی شاد گوش دادن

2 گلدان مهیج و جذاب بسازید

صبحانه/ پای موز خامه‌ای؛ پیشنهاد مهیج اول صبح

فوت آشپزی/ چند نوع شکر داریم؟

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی