آریا بانو

آخرين مطالب

کاهش حساسیت‌های بهاری با خوراکی‌های طبیعی پزشکي

کاهش حساسیت‌های بهاری با خوراکی‌های طبیعی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
کاهش حساسیت‌های بهاری با خوراکی‌های طبیعی
٣٣٩
٠
خراسان / التهاب فصلی مخاط بینی و مشکلاتی مانند آبریزش بینی، خارش چشم، عطسه و سرفه معروف به تب یونجه زمانی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی بدن، مواد بی خطر را خطرناک تلقی و موادی را در خون ترشح می کند تا با این عوامل مقابله کند. این عوامل بیرونی که به نام آلرژن شناخته می شود می تواند گرده گیاهان، گرد وخاک، بوها و ... باشد.علایم و درمان های طبیعی حساسیت را در ادامه می توانید مطالعه کنید:
شوک آلرژیک
علاوه بر علایمی که نام بردیم، سنگینی گوش، ترشحات پشت حلقی، تنگی نفس و خس خس سینه، اختلال خواب، زودرنجی، اگزما، کهیر، وزوزگوش، کاهش تمرکز وسردرد هم از علایم این حساسیت ها شمرده می شود .در حقیقت این علایم پاسخی است که سیستم ایمنی بدن به حضور آلرژن ها می دهد . حتی در موارد شدید، واکنش های سیستم ایمنی باعث شوک آلرژیک می شود که در مدت 15 دقیقه فرد را ازبین می برد.
نکاتی برای کاهش حساسیت :
* تعویض ملافه هفته ای یک بار و شست وشوی آن با آب گرم .
* تا حد امکان از مبلمان تشک دوزی شده استفاده نکنید.
* وسایل اضافه و خردوریزهای اتاق ها را کم کنید تا مانع از تجمع گرد و خاک شوید .
*رطوبت متعادل بهترین گزینه برای کاهش علایم به ویژه در افراد مبتلا به آسم است .
* تا حد امکان دراین فصل پنجره ها را بسته نگه دارید و کمتر در فضای باز قرار گیرید .
درمان ها
* بهترین درمان همان پیشگیری است که باید از مصرف مواد حساسیت زا پرهیز کرد. استفاده از ماسک، دستکش و عینک آفتابی، ساده ترین راه های ممانعت از تماس مستقیم با آلرژن هاست .
* با کفش وارد منزل نشوید .
* در رژیم غذایی از میوه و سبزیجات تازه استفاده کنید. روغن زیتون را فراموش نکنید.
* ماهی به دلیل داشتن امگا 3 خاصیت ضد التهابی دارد و در کاهش التهاب سینوس ها و بهبود علایم حساسیت موثر است .
* دوش گرفتن روزانه با آب گرم و هر بار 10 دقیقه به کاهش علایم کمک می کند.
*در طب سنتی مصرف سبزی های بهاری و عرقیاتی مانند شاه تره، کاسنی و خرفه نیز برای پیشگیری از حساسیت های فصلی توصیه
می شود.
غذاهای مناسب برای فروردین ماه
درمانگران و قدمای طب سنتی در متون طب سنتی ایران از غذاهایی مانند آش، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، آش شبدر و قره قروت به عنوان بهترین و سبک‌ترین غذاهای ایرانی که انرژی و ویتامین زیادی دارد، برای فصل بهار نام می‌برند.مصرف این غذاها موجب پاک سازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود. از طرفی مصرف حبوبات فصل بهار مانند ماش، نخود فرنگی و جو نیز توسط حکمای طب سنتی ایران توصیه شده است.نوشیدن آب ماست، آب دوغ و ماء الشعیر سنتی که افزودنی‌های شیمیایی نداشته باشد نیز برای پاک سازی خون و تقویت کبد در فصل بهار بسیار مناسب است.
تسکین عطسه بهاری با روغن بنفشه
درمانگران طب سنتی برای درمان عطسه‌های ناشی از آلرژی و حساسیت فصلی، استفاده از روغن بنفشه و بادام را به بیماران‌شان توصیه می‌کنند.
این درمانگران به بیماران‌شان که از دست عطسه‌های بی وقفه کلافه می‌شوند، توصیه می‌کنند روزی دو بار، یک قطره از روغن بنفشه را درون حفره‌های بینی خود بچکانند. علاوه بر این، با همین روغن، پیشانی خود را نیز ماساژ دهند. این کار موجب می‌شود از شدت عطسه‌ها کم و در مواردی نیز به طور کامل برطرف شود. از خوردن انواع ادویه، غذاهای سرخ کردنی، شکلات و قهوه در فصل بهار پرهیز کنید و مصرف آن ها را به حداقل برسانید.
ویتامین C
ویتامین C نوعی آنتی هیستامین، آنتی اکسیدان و آنتی توکسین طبیعی است. با مصرف این ویتامین در کنار عسل خام
می توان به راحتی به جنگ زکام بهاره رفت.از خوراکی های حاوی ویتامین C نیز
می توان به پرتقال، گریپ فروت، لیموترش، پاپایا، فلفل دلمه ای، بروکلی و دیگر کلم ها (کلم ترش و کیمچی عالی هستند)، توت فرنگی، آناناس، کیوی و طالبی اشاره کرد.
تا حد امکان از کپک زدن نقاط مختلف منزل جلوگیری کنید، برای این منظور مراقب نشتی لوله ها باشید. رطوبت منزل باید در حدی باشد که نه خیلی خشک ونه خیلی شرجی باشد .





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیف سنگین چه بلایی سر بدنتان می آورد؟

افسردگی، گرایش جوانان را به اعتیاد بالا می‌برد

دکتر سلام/ سرماخوردگی یا آلرژی، مسئله این است

16 راهکار طب سنتی برای درمان زخم معده

5 دلیل دور نگه داشتن موبایل از خود

عامل افزایش ریسک ابتلای کودک به دیابت

وقتی کتری سلامتی تان را به خطر می اندازد

غذاهای «پروبیوتیک» چه فایده‌ای برای بدن دارند؟

چطور متوجه شویم که کمبود پتاسیم داریم؟

مراقبت‌های اولیه بهداشتی برای پوشش همگانی سلامت

وقتی کتری سلامتیتان را به خطر می اندازد

چرا قلبم کند می‌زند؟

سرکه بالزامیک و خواصی که فکرش را نمی کنیم

توصیه‌های مفید پس از پرخوری

باور بی‌ضرر بودن میان وعده‌ها غلط است

شیر کاکائو چه فواید و مضراتی دارد؟

همه چیز درباره ناخن جویدن کودکان؛ علت و راه‌های درمان

برای داشتن خواب بهتر، این میوه را بخورید

پشت کنکوری‌ها چه میزان قهوه در روز مصرف کنند؟

کمبود کلسیم در ورزشکاران سبب کشیدگی تاندون‌ها می‌شود

چرا آرتروز گردن به سراغمان می‌آید؟

شفاخونه/ حالت تهوع را با دانه خوراکی درمان کنیم

منابعی برای تامین ویتامین C بدن

کنترل دیابت با استفاده از سنگ‌پا

اگر به بادمجان آلرژی دارید این مطلب را بخوانید

از عواملی که باعث پوسیدگی دندان می‌شود

اگر غذا نخوریم چه اتفاقی می افتد؟

آبمیوه ای برای کنترل قند خون و سلامت قلب

محافظت از قلب و کلیه با داروی متداول دیابت

با بی‌حالی ناشی از قندخون بالا چه کار کنیم؟

مزایای ماساژ کف پا را بشناسید

چرا حمله قلبی در جوانان خطرناک‌تر است؟

با لی‌لی‌حوضک وزن‌گیری کودک خود را سرعت دهید

با بی‌حالی ناشی از قندخون بالا چکار کنیم؟

چطور مانع از کار افتادگی کلیه هایمان شویم؟

4 نکته طلایی برای چاق شدن

صوت/ مواد غذایی که باید قبل از دویدن بخورید

سوپ بخورید تا سالم بمانید!

مو‌های چرب آزارتان می‌دهد؟

10 دلیلی که خوردن پروتئین‌ها را واجب می‌کند

اگر به دنبال جوان کردن پوست‌تان هستید، بخوانید

چطور بعد از ناهار احساس خواب آلودگی نکنیم؟

بیماری وحشتناک در کمین جوانان!

28 فروردین؛ روز جهانی هموفیلی

دمنوش‌های مناسب برای کاهش استرس کنکوری‌ها

اگر با سکته مغزی مواجه شدیم چه کنیم؟

ماسک هویج برای پوست چرب و معمولی

عواملی که عمر شما را کوتاه می‌کنند

با افزایش ضربان قلب خوش اندام شوید

افزایش ریسک مرگ مردان با رژیم غذایی سرشار از پروتئین حیوانی