آریا بانو

آخرين مطالب

ناهار/ خورشت به با مرغ؛ طعم و عطری بهاری خانه داري

ناهار/ خورشت به با مرغ؛ طعم و عطری بهاری

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
ناهار/ خورشت به با مرغ؛ طعم و عطری بهاری
٢٤٠
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
یک عد پیاز درشت
یک عدد به متوسط
چند تکه قسمت بالای ران
آلو یک مشت
روغن کمی
آب دو لیوان (آب مرغ باشد بهتر)
رب گوجه یک قاشق
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
پیاز رو خورد میکنیم و کف ظرف رو چرب کرده پیاز را کمی تفت میدهیم بعد تکه های مرغ را اضافه میکنیم و میگذاریم کمی تفت بخورد شعله متوسط بعد از کمی تفت خوردن زرد چوبه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و بعد یه قاشق رب به آن اضافه میکنیم و نمک و فلفل کمی تفت میدهیم وآب را به آن اضافه میکنیم اگر آب مرغ باشه که خوشمزه تر میشه بعد میگذاریم تا زمان برای پخت مرغ سپری شود در اینجا به را آماده میکنیم نیازی نیست که پوست به را جدا کنید خوب آن را بشورید و مانند پره های پرتقال برش بدهید اگر بزرگه هر پره را نصف کنید حتما دانه های به را جدا کنید و نگه دارید بعد از اینکه مرغ پخت آلو و به را به خورشت اضافه میکنیم لازم نیست که خورشت خیلی بپزد چون به ها له میشوند و پس از مدت کمی که به پخته شد خورشت آماده است نوش جان


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آخر هفته را میرزاقاسمی خوشمزه کنید

ترشی نازخاتون را هم می توان فوری درست کرد

از شما/ شام امشب

آموزش چند مدل دلمه

از شما/ شیرینی پفکی

از شما/ شام ما

از شما/ آش درشته یا گمنه

از شما/ بفرمایین شام

از شما/ فلافل خونگی

از شما/ ماکارونی

از شما/ شام لذیذ

از شما/ گوبولی مرغ من

از شما/ شام ما ماکارونی

چیز کیک تنوری برای سورپرایز همسر

پلوی سبزیجات؛ معطر و خوشمزه

از شما/ ناهار امروز

از شما/ ناهار ما

از شما/ کیک

شام امشب؛ کتکت کدو و هویج

از شما/ کیک یزدی

از شما/ کباب من

از شما/ ژله بستنی من😍

کوکوی پنیری؛ طعم جدید و فراموش نشدنی

10 غذای جدید و فانتزی

قیمه خشک اردبیل؛ غذایی معطر و خوشمزه

طرز تهیه ترشی غوره و غوره شور

روش های مختلف دم کردن قهوه

دستور تهیه کیک خامه ای

طرز تهیه حلوای مجلسی

10 غذای سالم با کالری اندک

در خانه نان تست درست کنید

کیک نانی برای عصرانه

نان گیسو؛ یک عصرانه خوشمزه، ارزان و متفاوت

املت رولی؛ غذایی محبوب در کره جنوبی

چند روش جالب برای گرفتن تلخی آب لیموی تازه

موتبک را امتحان کنید

عصرانه/ 2 مدل بستنی موزی برای دیابتی ها

«شش درنگه» غذای باستانی شهر دزفول

کوکوی سیب زمینی با تن ماهی

طرز تهیه اشکنه به

کوکتل میوه ای نوشیدنی خنک و خوش طعم

«به پلو» غذای اعیانی فصل پاییز

آش چغندر خوش رنگ اشتها آور

صبحانه/ دستور تهیه نیمرویی جدید

کیک زرشک سرشار از ویتامین C

18 ترفند حرفه‌ای که در آشپزخانه به کارتان می‌آید

روش جلد کردن دفتر با استفاده از پارچه های اضافی

ست کیف و کفش پاییزه ی 98

24 مدل میز جلو مبلی مناسب انواع دکوراسیون‌ها

آموزش ماسک صورت با کیوی