آریا بانو

آخرين مطالب

ناهار/ خورشت به با مرغ؛ طعم و عطری بهاری خانه داري

ناهار/ خورشت به با مرغ؛ طعم و عطری بهاری

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
ناهار/ خورشت به با مرغ؛ طعم و عطری بهاری
٢٤٠
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
یک عد پیاز درشت
یک عدد به متوسط
چند تکه قسمت بالای ران
آلو یک مشت
روغن کمی
آب دو لیوان (آب مرغ باشد بهتر)
رب گوجه یک قاشق
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
پیاز رو خورد میکنیم و کف ظرف رو چرب کرده پیاز را کمی تفت میدهیم بعد تکه های مرغ را اضافه میکنیم و میگذاریم کمی تفت بخورد شعله متوسط بعد از کمی تفت خوردن زرد چوبه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و بعد یه قاشق رب به آن اضافه میکنیم و نمک و فلفل کمی تفت میدهیم وآب را به آن اضافه میکنیم اگر آب مرغ باشه که خوشمزه تر میشه بعد میگذاریم تا زمان برای پخت مرغ سپری شود در اینجا به را آماده میکنیم نیازی نیست که پوست به را جدا کنید خوب آن را بشورید و مانند پره های پرتقال برش بدهید اگر بزرگه هر پره را نصف کنید حتما دانه های به را جدا کنید و نگه دارید بعد از اینکه مرغ پخت آلو و به را به خورشت اضافه میکنیم لازم نیست که خورشت خیلی بپزد چون به ها له میشوند و پس از مدت کمی که به پخته شد خورشت آماده است نوش جان





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پنج اشتباه هنگام آشپزی با تابه‌ نچسب

شیر نارگیل خانگی درست کنید

شام/ نرگسی با قارچ؛ مغذی و سبک

ایده های جذاب پذیرایی برای مهمانی ها

ترفندهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات

دستور تهیه دسر بیسکوئیتی

پیشنهادی برای بالا بردن ارزش غذایی قیمه

دسر پاناکوتای زعفرانی؛ در بهار خیلی می چسبه

این سالادها مهمان را کیش و مات می کند

طرز تهیه پای تره و سیب زمینی

فرنی بستنی؛ عصرانه آخر هفته

مهارت زندگی/ فایده جالب انجام دادن کار‌های منزل که نمی‌دانستید

غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت تاس کباب

شیرینی ها/ دستوری ساده برای پخت کیک یزدی

چگونه از بوی بد سرویس بهداشتی جلوگیری کنیم؟

طرز تهیه نان کدو حلوایی

لباس مناسب سفر چگونه لباسی است؟

طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

نوشیدنی ها/ طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

املت فلفل سبز و سیب زمینی؛ آخر هفته‌ای پرانرژی داشته باشید

آیا پختن غذا در مایکروویو مضر است؟

راهنمای خرید عطر و ادکلن

سوپ مرغ و برنج خامه ای

غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی

غذای اصلی/ آموزش پخت خوراک زبان

غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟

غذای اصلی/ دستور تهیه خوراک «چیز برگر»

آموزش تهیه کیک پنیری توت فرنگی

شیرینی ها/ طرز تهیه براونی کدو تنبل

طرز تهیه شیرینی فینگرفودی

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت همراه با مرغ و آلو سیاه

آموزش گلهای کچه ای

آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

سوپ شیر؛ پیش غذایی که هرگز از مد نمی افتد

غذای ملل/ دستور تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

این غذای جدید و خوش آب و رنگ را حتما امتحان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش هایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی ها

غذای اصلی/ خورشتی برای عاشقان چغاله بادام

ناهار/ عطرخوش پستو در کنار لطافت خامه

معجزه و کاربرد روغن گل رز برای زیباتر شدن

رنگ‌های مناسب برای پوست تیره

شیرینی ها/ پای توت فرنگی و ریواس؛ بهاری ترین انتخاب هفته

آموزش تهیه قطاب چیپس پسته؛ جدید و کم هزینه

برای شیک پوش بودن در بارداری چه کنم؟

ایده هایی برای دخترانه شدن اتاق

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید