آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ کیک گلاب با عطر گل محمدی خانه داري

شیرینی ها/ کیک گلاب با عطر گل محمدی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ کیک گلاب با عطر گل محمدی
٤٦٢
١
زندگی آنلاین / چی لازم دارم: آب 150 میلی لیتر
بکینگ پودر 1 قاشق چای‌ خوری
نمک یک‌ چهارم قاشق چای‌ خوری
مغز بادام رنده شده یا آسیاب شده 75 گرم
شکر 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
عسل 1 قاشق غذاخوری پُر
ماست 250 گرم
روغن گل آفتاب‌گردان 150 میلی لیتر
خلال پوست یک عدد لیموترش ...
شکر 100 گرم
گلاب 1 الی 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش یک عدد
مغز پسته خلال شده
گلبرگ گل محمدی
چطور بپزم:
دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. سطح ظرفی را که برای پخت کیک در نظر گرفته‌اید با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را داخل فر قرار دهید.
آرد را الک کنید و آن را با نمک و بیکینگ پودر و شکر و بادام آسیاب شده ترکیب نمایید.
در ظرف دیگری تخم مرغ، عسل، ماست، روغن گل آفتاب‌گردان و خلال پوست لیمو را کاملاً با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
ترکیب تخم مرغ را به آرامی در وسط ظرف حاوی آرد و نمک بریزید. آن‌ها را با هم ترکیب نمایید تا کاملاً یکدست شوند. می‌توانید در این مرحله مقداری خلال پسته را نیز همراه مواد دیگر مخلوط نمایید.
مواد را داخل ظرفی که برای تهیه کیک در نظر گرفته‌اید بریزید و آن را به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که اگر چاقویی را داخل آن فرو نمودید، مواد کیک به آن نچسبد.
آن را از فر بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.هنگامی که کیک در حال سرد شدن است، زمان مناسبی برای تهیه شربت می‌باشد. در یک قابلمه‌ی کوچک، آب و شکر را بریزید و آن‌ها را روی حرارت گاز بگذارید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد و آب داخل قابلمه تقریباً نصف شود.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟

کارایی جالب مواد دورریز خوراکی!

ایده های جالب که در مسافرت به کارتان می آید

چالش انرژیک امروز؛ موسیقی شاد گوش دادن

2 گلدان مهیج و جذاب بسازید

صبحانه/ پای موز خامه‌ای؛ پیشنهاد مهیج اول صبح

فوت آشپزی/ چند نوع شکر داریم؟

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی