آریا بانو

آخرين مطالب

سوپ و آش/ سوپ نخودفرنگی نعنایی، با طعمی به یادماندنی خانه داري

سوپ و آش/ سوپ نخودفرنگی نعنایی، با طعمی به یادماندنی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
سوپ و آش/ سوپ نخودفرنگی نعنایی، با طعمی به یادماندنی
٢٦
٠
سوران / مواد لازم:
نخود فرنگی: 1/5 پیمانه
شیر: 1/5 پیمانه
گشنیز: دو قاشق غذاخوری
نعنا: 2 قاشف چایخوری
آب لیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری
پیاز(خرد شود): 1 عدد متوسط
سیر(ریز شود): 2 حبه
روغن: 2 قاشق غذاخوری
کره : نصف قاشق غذاخوری
برگ بو: یک عدد
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
درون قابلمه بزرگی، پیاز را درون کره و روغن به مدت 5 د قیقه یا تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید.سیر را به ظرف اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر نیز تفت دهید. در این حین، آب مرغ را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. نخود فرنگی، جعفری، نعنا، آب لیمو و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید.
آب مرغ را به ظرف اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر نیز آن ها را حرارت دهید.نمک و فلفل و شیر را به سوپ اضافه کرده و 10- 5 دقیقه دیگر نیز آن ها را حرارت دهید.برگ بو را از درون ظرف بیرون آورده و چند دقیقه صبر کنید تا سوپ کمی خنک شود.
سوپ کمی خنک شده را درون دستگاه غذاساز ریخته و آن را به صورت پوره درآورید.سوپ را به کاسه هایی که برای سرو آماده کرده اید، منتقل کنید. روی آنها را با خامه ترش و برگ نعناع تزئین و سرو کنید.
نکته :
می توانید از کنسرو نخود فرنگی در تهیه این غذا استفاده کنید که در این صورت مدت زمان طبخ باز کاهش می یابد.
در صورتیکه آب مرغ نداشتید می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید که در این صورت هنگام اضافه کردن نمک و فلفل باید احتیاط بیشتری کنیم.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید