آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ چیز کیک ماکارونی اسفناج و پنیر خانه داري

غذای اصلی/ چیز کیک ماکارونی اسفناج و پنیر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ چیز کیک ماکارونی اسفناج و پنیر
١١٢
٠
برترین ها / این دستور غذای ماکارونی با ترکیب اسفناج و پنیر ساده تر از اونیه که فکرش رو می کنید .
مواد لازم:
1 بسته ماکارونی زانویی
1 بسته اسفناج پخته و یخ زده
1 پیمانه پنیر ریکوتا
110 گرم پنیر خامه ای
½ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
6 عدد تخم مرغ
3 حبه سیر
1 و ¼ قاشق چای خوری نمک
¼ قاشق چای خوری فلفل
1 بسته سس ماکارونی
1 پیمانه به اضافه 2 قاشق غذاخوری پنیر پامزان رنده شده
16 عدد گوشت چرخ کرده گرد شده
دستور پخت:
فر را روی 325 درجه فارنهایت گرم کنید.
داخل قالب کمربندی را چرب کنید و زیر و اطراف آن را با فویل بپوشانید.
ماکارونی را مثل دستور روی بسته بپزید.
در ظرف دیگری اسفناج، پنیر ریکوتا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، 1 عدد تخم مرغ، 1 حبه سیر، 1 قاشق چای خوری نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.
داخل یک ظرف جداگانه دیگر ماکارونی، 1 و ½ پیمانه سس ماکارونی، ½ پیمانه پنیر پارمزان، 2 حبه سیر و ¾ قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید. سپس 5 عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
1/3 ماکارونی را داخل قالب بریزید. سپس مواد اسفناج را روی آن بریزید (به اندازه 2 سانتیمتر از لبه ها خالی بماند) و در نهایت باقیمانده ماکارونی را روی مواد اسفناج اضافه کنید.
قالب را به مدت 1 ساعت و 5 دقیقه داخل فر در دمای 165 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس از فر بیرون بیاورید با چاقو لبه ها را از قالب جدا کنید و از قالب در بیاورید. در آخر با گوشت ها و مقداری سس روی آن را تزئین کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیر نارگیل خانگی درست کنید

شام/ نرگسی با قارچ؛ مغذی و سبک

ایده های جذاب پذیرایی برای مهمانی ها

ترفندهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات

دستور تهیه دسر بیسکوئیتی

پیشنهادی برای بالا بردن ارزش غذایی قیمه

دسر پاناکوتای زعفرانی؛ در بهار خیلی می چسبه

این سالادها مهمان را کیش و مات می کند

طرز تهیه پای تره و سیب زمینی

فرنی بستنی؛ عصرانه آخر هفته

مهارت زندگی/ فایده جالب انجام دادن کار‌های منزل که نمی‌دانستید

غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت تاس کباب

شیرینی ها/ دستوری ساده برای پخت کیک یزدی

چگونه از بوی بد سرویس بهداشتی جلوگیری کنیم؟

طرز تهیه نان کدو حلوایی

لباس مناسب سفر چگونه لباسی است؟

طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

نوشیدنی ها/ طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

املت فلفل سبز و سیب زمینی؛ آخر هفته‌ای پرانرژی داشته باشید

آیا پختن غذا در مایکروویو مضر است؟

راهنمای خرید عطر و ادکلن

سوپ مرغ و برنج خامه ای

غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی

غذای اصلی/ آموزش پخت خوراک زبان

غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟

غذای اصلی/ دستور تهیه خوراک «چیز برگر»

آموزش تهیه کیک پنیری توت فرنگی

شیرینی ها/ طرز تهیه براونی کدو تنبل

طرز تهیه شیرینی فینگرفودی

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت همراه با مرغ و آلو سیاه

آموزش گلهای کچه ای

آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

سوپ شیر؛ پیش غذایی که هرگز از مد نمی افتد

غذای ملل/ دستور تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

این غذای جدید و خوش آب و رنگ را حتما امتحان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش هایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی ها

غذای اصلی/ خورشتی برای عاشقان چغاله بادام

ناهار/ عطرخوش پستو در کنار لطافت خامه

معجزه و کاربرد روغن گل رز برای زیباتر شدن

رنگ‌های مناسب برای پوست تیره

شیرینی ها/ پای توت فرنگی و ریواس؛ بهاری ترین انتخاب هفته

آموزش تهیه قطاب چیپس پسته؛ جدید و کم هزینه

برای شیک پوش بودن در بارداری چه کنم؟

ایده هایی برای دخترانه شدن اتاق

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید

با گوجه فرنگی گل رز درست کنید