آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ از مزایای «نان سبوس دار» بهره مند شوید خانه داري

میز اردور/ از مزایای «نان سبوس دار» بهره مند شوید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ از مزایای «نان سبوس دار» بهره مند شوید
٣٥
٠
خراسان / چی لازم دارم:
آرد گندم -یک لیوان
شیر ولرم -یک لیوان
سبوس جو -یک لیوان
خمیر مایه - دوقاشق چای خوری
شکر- دو قاشق چای خوری
زنجبیل -دو قاشق چای خوری
روغن زیتون–یک سوم لیوان
چطور بپزم:
* شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید .
* پس از 5 دقیقه روغن ، آرد ، سبوس جو و پودر زنجبیل را اضافه کنید.
*خمیر را داخل کاسه ای بگذارید ، روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر بیشتر شود ( این خمیر به دلیل وجود سبوس نسبت به خمیر نان های دیگر پف کمتری خواهد داشت )
*روی سطح میز آرد بپاشید ، خمیر را روی سطح میز قرار دهید و به 8 قسمت برش بزنید ( بسته به اندازه ای که از نان می خواهید خمیر را برش بزنید ) ، خمیر ها را با فاصله داخل سینی فر قرار دهید ، روی خمیرها را با دستمال مرطوبی بپوشانید و یک ساعت دیگر استراحت دهید تا حجم نان ها بیشتر شود.
*فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس سینی نان ها را داخل فر بگذارید .
* پس از 25 – 20 دقیقه نان ها آماده می شود ( می توانید در صورت تمایل روی نان ها را با زرده تخم مرغ ، کره و … برس بکشید ).
*در صورتی که سبوس جو در دسترس ندارید، می توانید از سبوس گندم یا همان مقدار آرد جو استفاده کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها

مدل روفرشی هایی که این روزها بسیار مد است

چرا لباس ساقدوش های عروس شبیه هم است؟

این لکه‌های سیاه روی گلدان نعنایم چه هستند؟

صندلی بامزه قارچی برای کودکتان بسازید!

ست های لباس مجلسی مادر و دختر

بمب حمام معطر و رنگی درست کنید

بطری نوشابه و 3 وسیله فوق العاده کاربردی

هنگام و طریقه ی تعویض گلدانها

شیرینی ها/ تارت توت فرنگی؛ لذت بخش ترین دستور هفته

آشپزی نمایشی با «نصرت سرآشپز»

پیراشکی سیب زمینی؛ مخصوص فست فود خورها

لقیمات؛ شیرینی سنتی مخصوص ماه رمضان

بافت موی زیبا برای جلوی سر

ساخت کوله پشتی برای عروسک دختربچه ها

نکات انتخاب مدل موی عروس

مدل های متفاوت دم اسبی کردن موها

مدل های شیک سرویس پاسماوری عروس

ناهار/ پلوی مکزیکی با مرغ ژاپنی؛ ترکیبی دوست داشتنی

فوت آشپزی/ ترفندهایی برای رول کردن انواع رولت ها

آشپزی نمایشی با نصرت سرآشپز

شیرینی ها/ مافین بلوبری؛ خوش طعم و خوش رنگ

میگو سوخاری طبق دستور رستوران

ترفندهای آسان برای تهیه بهترین پاپ کورن خانگی

طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات

طرز تهیه کاپوچینو

صبحانه/ کوکی کورن و کره بادام زمینی

از شما/ دست پخت خودم

غذای اصلی/ ساندویچ شاورما؛ میان وعده عالی برای مدرسه

برش های جالب خیار برای تزئین انواع غذا

تخم مرغ مربعی درست کنید!

پیده چانتیک؛ غذای دوست داشتنی ترکیه ای