آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ چگونه بستنی یخی هندوانه ای درست کنیم؟ خانه داري

شیرینی ها/ چگونه بستنی یخی هندوانه ای درست کنیم؟

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ چگونه بستنی یخی هندوانه ای درست کنیم؟
٢٠
٠
تابناک با تو / هوا کم کم رو به گرما میرود و وقتش رسیده تا دسر‌های خوشمزه برای این هوا تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه دسر یخی هندوانه را آورده ایم.
چی لازم دارم:
پالپ هندوانه: 5 پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
شکلات چیپسی: یک چهارم پیمانه
لایه لیمویی رنگ:
شکر: 1 پیمانه
آب لیموترش: 2 پیمان
چه جوری درست میشه:
1. پالپ هندوانه و شکر را داخل دستگاه غذاساز ریخته تا صاف شود.
2. سپس آن را داخل کاسه‌ای ریخته و به مدت 2 تا 3 ساعت یا تا زمانی که پوره کمی نرم و صاف، اما کاملا جامد داخل فریزر بگذارید.
3. سپس از فریزر خارج کرده، خوب هم بزنید و شکلات چیپسی را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
4. برای تهیه لایه لیمویی؛ آب لیموترش را درون قابلمه‌ای بریزید (لعابی نباشد). بعد شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت قوام آید. از قاشق فلزی برای هم زدن استفاده نکنید.
5. زمانی که قوام آمد (یعنی چنگال بزنیم و بلند کنیم، کمی کش بیاید) شربت آماده است. از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
6. شربت لیمو را نیز داخل کاسه‌ای ریخته و به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که پوره جامد است، اما سخت نیست، درون فریزر قرار دهید.
7. 12 لیوان کوچک یک بار مصرف را داخل یک سینی قرار داده و با قاشقی دوسوم آن را با مخلوط هندوانه پر کنید. بعد بقیه لیوان را با پوره لیموترش یخ زده پر کنید تا به لبه لیوان برسید.
8. سپس با پشت قاشقی روی آن فشار آورده و صاف کنید بعد یک عدد چوب بستنی داخل آن فرو کنید و روی آن پوشش نایلونی بکشید.
9. سینی بستنی را به مدت 12 ساعت و یا دو روز در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
10. قبل از سرو به مدت 1 دقیقه در دمای محیط بگذارید، سپس به آرامی از لیوان خارج کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟

کارایی جالب مواد دورریز خوراکی!

ایده های جالب که در مسافرت به کارتان می آید

چالش انرژیک امروز؛ موسیقی شاد گوش دادن

2 گلدان مهیج و جذاب بسازید

صبحانه/ پای موز خامه‌ای؛ پیشنهاد مهیج اول صبح

فوت آشپزی/ چند نوع شکر داریم؟

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی