آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ «آلو‌های شکلاتی» با طعم ترش و شیرین بی‌نظیر خانه داري

شیرینی ها/ «آلو‌های شکلاتی» با طعم ترش و شیرین بی‌نظیر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ «آلو‌های شکلاتی» با طعم ترش و شیرین بی‌نظیر
٥٤
٠
فوت و فن / این آلو‌های خوشمزه شکلاتی را خیلی دوست خواهید داشت. خوردن آن‌ها طعم ترش آلو و شیرینی شکلات را با هم دارد که بسیار دوست‌داشتنی است.
تعداد: 20 تا 22 عدد
زمان تهیه: یک ساعت و 15 دقیقه
زمان خنک شدن: 2 ساعت
چی لازم دارم:
20 تا 22 عدد آلوی خشک
یک پیمانه آب پرتقال
¼ پیمانه کره آب شده
¼ پیمانه شوربای ذرت
2، 2/3 پیمانه پودر قند
225 گرم روکش شکلاتی
225 گرم شکلات شیری خرد شده
225 گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
چه جوری درست میشه:
آلو‌ها را در کاسه متوسط بریزید. آب پرتقال را روی آن بریزید. روی کاسه در بگذارید و یک شب تا صبح کنار بگذارید تا خیس بکشند.
آلو‌ها را به مدت دو ساعت روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
سپس، در یک کاسه متوسط، کره و شوربای ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. پودر قند را اضافه کنید. آن‌ها را هم بزنید تا یکدست شوند. حدود یک قاشق غذاخوری از مخلوط پودر قند را دور آلو‌ها بگیرید. آن‌ها را به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
در یک کاسه متوسط، روکش شکلاتی و شکلات نیمه تلخ را روی حرارت ملایم آب کنید. آن‌ها را مرتب هم بزنید. یک لایه کاغذ روغنی روی سینی بزرگی قرار دهید. با کمک چنگال، آلو‌ها را درون مخلوط شکلات آب شده فرو کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. مطمئن شوید که شکلات اضافه گرفته شده است و از آلو‌ها نمی‌چکد.. قتی همه آلو‌ها آماده شدند آن‌ها را درون سینی بچینید و دوباره یک تا دو ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.
یک سینی دیگر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. حدود 2/3 از شکلات شیری را در کاسه کوچکی بریزید و آن را به مدت 1 ٫ 5 دقیقه در مایکروفر با قدرت 30 درجه قرار دهید. هنگامی که شکلات‌ها آب شدند، بقیه آن‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در صورت لزوم، 10 ثانیه دیگر آن‌ها را حرارت دهید تا کاملا آب شوند.
دوباره آلو‌های سفت شده را درون مخلوط شکلات شیری فرو کنید، شکلات اضافه را بگیرید و روی سینی بچینید و کنار بگذارید.
این شکلات‌های خوشمزه را می‌توانید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی
کالری: 263
چربی: 11 گرم
کلسترول: 6 گرم
کربوهیدرات: 37 گرم
فیبر: 1 گرم
قند: 24 گرم
پروتئین: 1 گرم
آهن: 1 گرم
پتاسیم: 111 میلی‌گرم
کلسیم: 10 میلی‌گرم
سدیم: 21 میلی‌گرم





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مژه مصنوعی بکارم یا خیر؟!

10 نکته برای موهایی سالم و خوش‌حالت در تابستان داغ

اسموتی توت فرنگی و تمشک

طرز تهیه دسر طالبی

جدیدترین لباس های مجلسی بلند و باحجاب

ایده هایی برای دکوراسیون خانه با تم ماه

برای رفتن به محل کار چقدر آرایش کنیم؟

رزماری بکارید چاشنی خوشمزه درو کنید

لیوان های ساده را رنگ آمیزی کنید

تزیین سبد پلاستیکی با پارچه های ریون

مدل های بستن روسری به سبک عربی

برگ بیدی؛ گیاه آویزی زیبا

گیاه آپارتمانی به زیبایی رشته های مروارید

آموزش ساخت کاردستی های کاربردی

ست هایی برای جذاب شدن تیپ تابستانی

زیورآلات شیک دخترانه با پارچه جین

شیک ترین مدل های مانتوی بارداری

چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم؟

سوال و جواب های مربوط به پخت کیک

8 توصیه برای بوتاکس اولی‌ها

کاردستی خلاقانه برای دختردارها

چند مدل مو برای مو‌های فر و وز دخترانه

رویه های زیبا و شیک برای ناهارخوری بدوزید

9 دکوری برای زیبا شدن پذیرایی

قیافه خودم را دوست ندارم

کفش های کهنه را دکوری کنید

10 روش تشخیص ادکلن اصل از تقلبی

پنج نکته اساسی برای انتخاب لباس زنانه در مهمانی‌های دوستانه

20 مدل مانتو مجلسی و پوشیده

دکوراسیون خانه 70 متری

تمیز کننده همه کاره!

قبل از حمام آفتاب بخوانید

کیف آرایشی تان را پاک سازی کنید

طرز تهیه دسر لایه ای لیوانی

تبدیل دستمال توالت به آویز با چاشنی خلاقیت

طرز تهیه کباب سلطانى

ماسکی برای تقویت موهای خشک و شکننده

تأثیرات بخور پوست صورت

آموزش دوخت کیف دخترانه

سس سفید (سس قارچ)

طرز تهیه بستنی چوبی پودینگی با روکش شکلاتی

ژلیش ناخن چیست؟

بهترین نوشیدنی در گرما؛ خاکشیر و تخم شربتی

نگاه خلاقانه به چسب حرارتی

آموزش حرکت شکم در ایروبیک بانوان

گلچینی از لباس های جدید مجلسی

آموزش تهیه کوسن هایی منحصر به فرد

آموزش ساخت آویزهای برای زیباتر شدن منزل

طراحی های زیبا روی ناخن مصنوعی

رازهای طلایی برای نگهداری از گل و گیاه در تابستان