آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ «آلو‌های شکلاتی» با طعم ترش و شیرین بی‌نظیر خانه داري

شیرینی ها/ «آلو‌های شکلاتی» با طعم ترش و شیرین بی‌نظیر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ «آلو‌های شکلاتی» با طعم ترش و شیرین بی‌نظیر
٥٤
٠
فوت و فن / این آلو‌های خوشمزه شکلاتی را خیلی دوست خواهید داشت. خوردن آن‌ها طعم ترش آلو و شیرینی شکلات را با هم دارد که بسیار دوست‌داشتنی است.
تعداد: 20 تا 22 عدد
زمان تهیه: یک ساعت و 15 دقیقه
زمان خنک شدن: 2 ساعت
چی لازم دارم:
20 تا 22 عدد آلوی خشک
یک پیمانه آب پرتقال
¼ پیمانه کره آب شده
¼ پیمانه شوربای ذرت
2، 2/3 پیمانه پودر قند
225 گرم روکش شکلاتی
225 گرم شکلات شیری خرد شده
225 گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
چه جوری درست میشه:
آلو‌ها را در کاسه متوسط بریزید. آب پرتقال را روی آن بریزید. روی کاسه در بگذارید و یک شب تا صبح کنار بگذارید تا خیس بکشند.
آلو‌ها را به مدت دو ساعت روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
سپس، در یک کاسه متوسط، کره و شوربای ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. پودر قند را اضافه کنید. آن‌ها را هم بزنید تا یکدست شوند. حدود یک قاشق غذاخوری از مخلوط پودر قند را دور آلو‌ها بگیرید. آن‌ها را به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
در یک کاسه متوسط، روکش شکلاتی و شکلات نیمه تلخ را روی حرارت ملایم آب کنید. آن‌ها را مرتب هم بزنید. یک لایه کاغذ روغنی روی سینی بزرگی قرار دهید. با کمک چنگال، آلو‌ها را درون مخلوط شکلات آب شده فرو کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. مطمئن شوید که شکلات اضافه گرفته شده است و از آلو‌ها نمی‌چکد.. قتی همه آلو‌ها آماده شدند آن‌ها را درون سینی بچینید و دوباره یک تا دو ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.
یک سینی دیگر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. حدود 2/3 از شکلات شیری را در کاسه کوچکی بریزید و آن را به مدت 1 ٫ 5 دقیقه در مایکروفر با قدرت 30 درجه قرار دهید. هنگامی که شکلات‌ها آب شدند، بقیه آن‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در صورت لزوم، 10 ثانیه دیگر آن‌ها را حرارت دهید تا کاملا آب شوند.
دوباره آلو‌های سفت شده را درون مخلوط شکلات شیری فرو کنید، شکلات اضافه را بگیرید و روی سینی بچینید و کنار بگذارید.
این شکلات‌های خوشمزه را می‌توانید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی
کالری: 263
چربی: 11 گرم
کلسترول: 6 گرم
کربوهیدرات: 37 گرم
فیبر: 1 گرم
قند: 24 گرم
پروتئین: 1 گرم
آهن: 1 گرم
پتاسیم: 111 میلی‌گرم
کلسیم: 10 میلی‌گرم
سدیم: 21 میلی‌گرم





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها

مدل روفرشی هایی که این روزها بسیار مد است

چرا لباس ساقدوش های عروس شبیه هم است؟

این لکه‌های سیاه روی گلدان نعنایم چه هستند؟

صندلی بامزه قارچی برای کودکتان بسازید!

ست های لباس مجلسی مادر و دختر

بمب حمام معطر و رنگی درست کنید

بطری نوشابه و 3 وسیله فوق العاده کاربردی

هنگام و طریقه ی تعویض گلدانها

شیرینی ها/ تارت توت فرنگی؛ لذت بخش ترین دستور هفته

آشپزی نمایشی با «نصرت سرآشپز»

پیراشکی سیب زمینی؛ مخصوص فست فود خورها

لقیمات؛ شیرینی سنتی مخصوص ماه رمضان

بافت موی زیبا برای جلوی سر

ساخت کوله پشتی برای عروسک دختربچه ها

نکات انتخاب مدل موی عروس

مدل های متفاوت دم اسبی کردن موها

مدل های شیک سرویس پاسماوری عروس

ناهار/ پلوی مکزیکی با مرغ ژاپنی؛ ترکیبی دوست داشتنی

فوت آشپزی/ ترفندهایی برای رول کردن انواع رولت ها

آشپزی نمایشی با نصرت سرآشپز

شیرینی ها/ مافین بلوبری؛ خوش طعم و خوش رنگ

میگو سوخاری طبق دستور رستوران

ترفندهای آسان برای تهیه بهترین پاپ کورن خانگی

طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات

طرز تهیه کاپوچینو

صبحانه/ کوکی کورن و کره بادام زمینی

از شما/ دست پخت خودم

غذای اصلی/ ساندویچ شاورما؛ میان وعده عالی برای مدرسه

برش های جالب خیار برای تزئین انواع غذا

تخم مرغ مربعی درست کنید!

پیده چانتیک؛ غذای دوست داشتنی ترکیه ای