آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ ژله رنگین کمان قلبی خانه داري

میز اردور/ ژله رنگین کمان قلبی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ ژله رنگین کمان قلبی
١٧٠
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
از هر رنگ ژله نصف بسته(انگور،بلوبرى،طالبى،موز،پرتقال،توتفرنگى)
١/٢لیوان بستنى شُل شده براى هر بسته ژله(مجموعا ٣لیوان)
١بسته ژله آلوئه ورا
حجم قالب من ٦-٧لیوانه
چطوری درست کنم:
اول ژله بستنى هارو درست کنین به این صورت که هر نصف بسته رو با ١/٢لیوان آب جوش مخلوط کنین و بزارین رو دماى کترى تا با دماى بخار اب تمام ذرات ژله حل بشن بعد بزارین کنار تا سرد بشه بعد بستنى شُل شده رو بهش اضافى کنین و خوب خوب هم بزنین
بریزین داخل ظرفى که از قبل چرب کردین(قطرش باید حدود ١سانت بشه)
همه رنگ ها رو به همین شکل درست کنین بزارین یخچال خوب خوب بنده و سفت بشه(شاید یه نصف روز زمان ببره)
قبل اینکه شروع کنین به کاتر زدن ژله بستنى ها ژله آلوئه وراتونو با ١/٥لیوان آب جوش مخلوط کنین و بنمارى کنین بزارین کنار تا کاملا سرد بشه
بعد همه ژله بستنى ها رو با کاتر قلب کوچیک کاتر بزنین و داخل قالبتون بچینینشون،تمام دیواره قالب رو اول با قلب ها بپوشونین بعد اضافى هارو بریزین داخلشون و خورده ژله بستنى هایى که باقى مونده رو بریزین روشون،چون داخل ژله هست از بیرون مشخص نمیشه
بعد ژله آلوئه ورا که کاملا کاملا به دماى محیط رسیده رو بریزین روشون
بمونه تو یخچال تا ببنده بعد داخل ظرف سرو با کمک آب گرم برش گردونین
ژله سختى نیست فقط یکم طرف و ظروف زیاد مصرف میشه





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیر نارگیل خانگی درست کنید

شام/ نرگسی با قارچ؛ مغذی و سبک

ایده های جذاب پذیرایی برای مهمانی ها

ترفندهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات

دستور تهیه دسر بیسکوئیتی

پیشنهادی برای بالا بردن ارزش غذایی قیمه

دسر پاناکوتای زعفرانی؛ در بهار خیلی می چسبه

این سالادها مهمان را کیش و مات می کند

طرز تهیه پای تره و سیب زمینی

فرنی بستنی؛ عصرانه آخر هفته

مهارت زندگی/ فایده جالب انجام دادن کار‌های منزل که نمی‌دانستید

غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت تاس کباب

شیرینی ها/ دستوری ساده برای پخت کیک یزدی

چگونه از بوی بد سرویس بهداشتی جلوگیری کنیم؟

طرز تهیه نان کدو حلوایی

لباس مناسب سفر چگونه لباسی است؟

طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

نوشیدنی ها/ طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

املت فلفل سبز و سیب زمینی؛ آخر هفته‌ای پرانرژی داشته باشید

آیا پختن غذا در مایکروویو مضر است؟

راهنمای خرید عطر و ادکلن

سوپ مرغ و برنج خامه ای

غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی

غذای اصلی/ آموزش پخت خوراک زبان

غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟

غذای اصلی/ دستور تهیه خوراک «چیز برگر»

آموزش تهیه کیک پنیری توت فرنگی

شیرینی ها/ طرز تهیه براونی کدو تنبل

طرز تهیه شیرینی فینگرفودی

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت همراه با مرغ و آلو سیاه

آموزش گلهای کچه ای

آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

سوپ شیر؛ پیش غذایی که هرگز از مد نمی افتد

غذای ملل/ دستور تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

این غذای جدید و خوش آب و رنگ را حتما امتحان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش هایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی ها

غذای اصلی/ خورشتی برای عاشقان چغاله بادام

ناهار/ عطرخوش پستو در کنار لطافت خامه

معجزه و کاربرد روغن گل رز برای زیباتر شدن

رنگ‌های مناسب برای پوست تیره

شیرینی ها/ پای توت فرنگی و ریواس؛ بهاری ترین انتخاب هفته

آموزش تهیه قطاب چیپس پسته؛ جدید و کم هزینه

برای شیک پوش بودن در بارداری چه کنم؟

ایده هایی برای دخترانه شدن اتاق

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید

با گوجه فرنگی گل رز درست کنید