آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ لوز بادام به سبک یزدی ها خانه داري

شیرینی ها/ لوز بادام به سبک یزدی ها

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ لوز بادام به سبک یزدی ها
٢٢٦
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
شکر 250 گرم یا یک پیمانه سر پر.*آب 125 گرم یا یک دوم پیمانه *
.جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری .*بادکا یا گلوکز 1 قاشق غذا خوری
. *پودر بادام 250 تا 300 گرم
. *گلاب 2 قاشق سوپخوری
. *زعفران دم کرده در صورت تمایل یک تا دو ق غ
گلوکز رومی تونید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.
چطوری درست کنم:
در ظرف مناسبی شکر، آب، جوهر لیمو و گلاب رو روی حرارت کم قرار بدین و همش بزنید تا شکر کاملا حل بشه بعد حرارت رو بیشتر کنید تا بجوشه، وقتی جوشید بادکا رو اضافه کنید. بعداز اینکه شربت قوام اومد و غلیظ شد از روی حرارت برداشته و بذارید خنک بشه.بعد شربت رو با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفید بشه،بعدش کم کم به پودر بادام اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد شاید همه ی شربت استفاده نشه. من تعدادی پسته هم توش ریختم
داخل قالب مستطیل چرب شده بریزید و به ضخامت 1 تا 1.5 سانت پهن کنید. بعد داخل یخچال گذاشته و بعد از یک ساعت که خودش رو کمی گرفت و سفت شد به صورت لوزی برش بدید. برای تهیه لوز پسته و نارگیل همین دستور رو اجرا کنید فقط به جای پودر بادام از پودر پسته یا نارگیل آسیاب شده استفاده کنید.از پودر بادام زمینی هم میشه استفاده کرد
نکته : برای تهیه ی پودر بادام بادام هارو داخل آب داغ بریزید تا پوستش نرم بشه و راحت جدا بشه و بعد بذارید که خشک بشن و بعد پودرشون کنید من بادام رو با پوستش پودر کردم





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیر نارگیل خانگی درست کنید

شام/ نرگسی با قارچ؛ مغذی و سبک

ایده های جذاب پذیرایی برای مهمانی ها

ترفندهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات

دستور تهیه دسر بیسکوئیتی

پیشنهادی برای بالا بردن ارزش غذایی قیمه

دسر پاناکوتای زعفرانی؛ در بهار خیلی می چسبه

این سالادها مهمان را کیش و مات می کند

طرز تهیه پای تره و سیب زمینی

فرنی بستنی؛ عصرانه آخر هفته

مهارت زندگی/ فایده جالب انجام دادن کار‌های منزل که نمی‌دانستید

غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت تاس کباب

شیرینی ها/ دستوری ساده برای پخت کیک یزدی

چگونه از بوی بد سرویس بهداشتی جلوگیری کنیم؟

طرز تهیه نان کدو حلوایی

لباس مناسب سفر چگونه لباسی است؟

طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

نوشیدنی ها/ طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

املت فلفل سبز و سیب زمینی؛ آخر هفته‌ای پرانرژی داشته باشید

آیا پختن غذا در مایکروویو مضر است؟

راهنمای خرید عطر و ادکلن

سوپ مرغ و برنج خامه ای

غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی

غذای اصلی/ آموزش پخت خوراک زبان

غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟

غذای اصلی/ دستور تهیه خوراک «چیز برگر»

آموزش تهیه کیک پنیری توت فرنگی

شیرینی ها/ طرز تهیه براونی کدو تنبل

طرز تهیه شیرینی فینگرفودی

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت همراه با مرغ و آلو سیاه

آموزش گلهای کچه ای

آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

سوپ شیر؛ پیش غذایی که هرگز از مد نمی افتد

غذای ملل/ دستور تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

این غذای جدید و خوش آب و رنگ را حتما امتحان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش هایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی ها

غذای اصلی/ خورشتی برای عاشقان چغاله بادام

ناهار/ عطرخوش پستو در کنار لطافت خامه

معجزه و کاربرد روغن گل رز برای زیباتر شدن

رنگ‌های مناسب برای پوست تیره

شیرینی ها/ پای توت فرنگی و ریواس؛ بهاری ترین انتخاب هفته

آموزش تهیه قطاب چیپس پسته؛ جدید و کم هزینه

برای شیک پوش بودن در بارداری چه کنم؟

ایده هایی برای دخترانه شدن اتاق

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید

با گوجه فرنگی گل رز درست کنید