آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ «تارت بادمجان»؛ هم غذا هم پیش غذا خانه داري

غذای اصلی/ «تارت بادمجان»؛ هم غذا هم پیش غذا

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ «تارت بادمجان»؛ هم غذا هم پیش غذا
١٦٢
٠
خراسان / چی لازم دارم:
کره - 90 گرم
آرد - 130 گرم
نمک و فلفل - به میزان لازم
آویشن - یک قاشق چای‌خوری
پودرسیر - یک قاشق چای‌خوری
آب سرد - به میزان لازم
بادمجان - 4 عدد
پیاز سرخ شده - 3 قاشق چای‌خوری
سیر تازه - 2 حبه
نعناع خشک - یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع - 5 قاشق سوپ‌خوری
کشک - 3 قاشق سوپ‌خوری
چطور بپزم:
برای تهیه تارت بادمجان در اولین مرحله باید کره، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز بریزید. آن ها را به گونه ای ترکیب کنید تا شبیه خرده نان شود.
آب سرد اضافه کنید تا خمیر به عمل آید و به دست نچسبد.
خمیر را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. قالب‌های تارت کوچک را باز کنید و حالت دهید.
خمیر را درون فر 180 درجه سانتی‌گراد حدود 20 دقیقه بگذارید و بپزید. وقتی خوب خنک شد باید از قالب خارج کنید . بعد از خنک شدن از قالب خارج و با مواد پرکننده پر کنید.
برای تهیه مواد پرکننده باید بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و روی آن نمک بریزید. در این مرحله باید پنج قاشق روغن درون سینی فر بریزید. بادمجان‌ها را به روغن آغشته کنید و در فر بگذارید.
40 دقیقه صبر کنید تا بادمجان ها با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد طلایی شود.
در تابه‌ای سیر و نعناع را همراه یک قاشق روغن تفت دهید. بادمجان ها را به همراه آب جوش در آن بریزید و صبر کنید تا بپزد.
وقتی آب بادمجان تمام شد کشک را به آن اضافه و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا مجدد بپزد. پیاز سرخ شده را هم به آن اضافه کنید. بادمجان ها را در تارت بریزید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مربای هویج؛ همان خوشمزه همیشگی

زیباترین سالادهای بهاری برای جشن ها و مهمانی ها

غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید

نوشیدنی ها/ آب سیب بخورید تا زیبا و جوان بمانید

تزئین جذاب یک مدل سالاد برای مهمانی و تولد

میز اردور/ لبو با سس ماست؛ خوش رنگ و اشتهاآور

نوشیدنی ها/ هات چاکلت؛ پیشنهاد شب های خنک بهاری

طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل

شام/ سالاد مرغ را به سبک آسیایی کامل و مغذی میل کنید

با «شوکوبیس» قلب کودکان را تسخیر کنید

میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک

میز اردور/ کرم کافی میکس؛ دسر لاکچری

سوپ و آش/ آش هفت ترشی؛ غذای محبوب مازندرانی

دستور تهیه ساده ترین کوکی خانگی

میز اردور/ طرز تهیه «ژله ویترینی»

عصرانه/ دستور تهیه ستده ترین کوکی خانگی

آموزش طبخ بادمجان شکم پر

غذای اصلی/ کباب تابه ای مرغ مخصوص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پادرازی»

غذای اصلی/ طرز تهیه «پیتزای سیب زمینی»

چگونه از روغن زیتون برای زیبایی استفاده کنیم

شیرینی ها/ طرز تهیه «کرم لیموترش»

غذای اصلی/ سمبوسه سیب زمینی و عدس غذایی سریع و راحت

طرز تهیه ماهی با سس شوید

شیرینی ها/ کیک اسفناج و پسته؛ برای سلایق خاص

میزاردور/ طرزتهیه سالاد تبوله با باقلا

چگونه پیاز را در فریزر نگه داریم؟

سوپ و آش/ طرز تهیه یک سوپ برای پاکسازی بدن در فصل بهار

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها

مدل روفرشی هایی که این روزها بسیار مد است

چرا لباس ساقدوش های عروس شبیه هم است؟

این لکه‌های سیاه روی گلدان نعنایم چه هستند؟