آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ دمی نخود سبز با ماهی تن خانه داري

غذای اصلی/ دمی نخود سبز با ماهی تن

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ دمی نخود سبز با ماهی تن
٣٣
٠
خراسان / برنج - 3 پیمانه
نخود سبز- یک پیمانه
آب - به مقدار لازم
پیاز داغ - 3 قاشق غذاخوری
سیر داغ (سرخ شده) –یک قاشق غذاخوری
روغن یا کره - به مقدار لازم
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و فلفل سیاه - به مقدار لازم
تن ماهی
ابتدا در ظرفی آب را جوش آورید و نخود سبز و کمی نمک در آن بریزید و بدون این که در ظرف را بگذارید صبر کنید تا نخودها بپزد.
حدود 10 دقیقه کافی است، سپس زیر آب سرد بگیرید و کنار بگذارید.
برنج را پاک کنید و بشویید و سپس با نمک و آب روی حرارت قرار دهید. حدود 2 بند انگشت آب نیاز دارد. کمی که آب آن تبخیر شد زردچوبه، فلفل، روغن، نخود فرنگی، پیازداغ و سیرداغ را به آن اضافه و مواد را به آرامی مخلوط کنید.
آب برنج که جمع شد زیرحرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا برنج دم بکشد.
این پلو را با کنسرو ماهی استفاده کنید.
نکته:
برای این که نخود ها سبز باقی بمانند، لازم است هنگام پخت در ظرف را نگذارید و زیاد پخته نشوند.
این غذا را برای بچه ها بدون سیر و فلفل، آماده و به جای روغن از کره استفاده کنید.
سیر طعم خوبی به این غذا خواهد داد. مقدار سیر و پیاز را می توانید کمتر یا بیشتر کنید.
این پلو بدون سیر با مرغ پخته هم ترکیب خوبی خواهد داشت. به جای کنسرو ماهی می توانید از ماهی سرخ شده که استخوان آن را جدا کرده اید، استفاده کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید