آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ طرز تهیه میوه زردآلو خانه داري

میز اردور/ طرز تهیه میوه زردآلو

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه میوه زردآلو
٧
٠
برترین ها / زردآلو غنی از بتاکاروتن است که یک آنتی اکسیدان قوی به حساب می‌آید. بتاکاروتن می‌تواند سیستم عصبی بدن را تقویت کند. زردآلو همچنین سرشار از ویتامین ث، فیبر و پتاسیم است. لیکوپنی که در زردآلو موجود است، سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد. زرد آلو‌های رسیده به خاطر این که ویتامین‌های گروه ب را داراست، برای خستگی شدید و بی خوابی نیز موثر عمل می‌کند.
دسر زردآلو یکی از دسر‌هایی است که باید حتما آن را در بهار امتحان کنید. در ادامه قصد داریم طرز تهیه دسر زردآلو با ژله را بررسی کنیم که طعم فوق العاده بی نظیری دارد. مقدار مواد لازمی که در زیر آورده ایم به اندازه ده کاسه ماست خوری دسر زردآلو است. تا انتها با ما همراه باشید.
مواد لازم:
خامه: 250 گرم
پودر شکر: 6 قاشق غذاخوری
زردآلو: نیم کیلوگرم
پودر ژله زردآلو: 2 بسته
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
زردآلو و گیلاس: چند عدد برای تزیین
طرز تهیه:
1. زردآلو‌ها را از هسته جدا کنید و آن‌ها را در مخلوط کن بریزید.
2. 3 قاشق شکر و 5 قاشق آب به آن بیفزایید.
3. بعد از آن که این مواد را میکس کردید دو پیمانه پوره زردآلو خواهید داشت.
4. یک بسته پودر ژله را ذره ذره در یک پیمانه آب جوش بریزید تاحل شود.
5. نصف پیمانه ژله سرد شده را به آرامی در پوره زرد آلو ریخته و هم بزنید.
6. 250 گرم خامه پاستوریزه را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید.
7. خامه را از فریزر بیرون بیاورید. آن را با سه قاشق یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و سه قاشق غذا خوری پودر شکر مخلوط کنید.
8. مواد را پنج دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.
9. ترکیب ژله و پوره زردآلو را ذره ذره به خامه فرم گرفته بیفزایید و آن را هم بزنید.
10. دسر آماده شده را در ظرف بکشید.
11. ظرف را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد.
12. می‌توانید دسر را با یک زردآلو برش خورده و یک گیلاس تزیین کنید، سپس آن را دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد.
13. به مابقی ژله 1.5 پیمانه آب بیفزایید. اگر خواستید می‌توانید یک بسته دیگر پودر ژله در 3 پیمانه آب حل کرده و روی دسر‌های تزیین شده بریزید. سپس مواد را 5 الی 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی