آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ طرز تهیه دسر گیلاس خانه داري

میز اردور/ طرز تهیه دسر گیلاس

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه دسر گیلاس
١١٣
٠
برترین ها / یک فنجان گیلاس، تنها 100 کالری دارد. گیلاس سرشار از ویتامین ث، فیبر و پتاسیم است. ترکیباتی مثل آنتوسیانین و پلی فنولیک فلونوئید در گیلاس وجود دارند که برای مبارزه با برخی بیماری‌ها بسیار مفید هستند. این ترکیبات در اکثر میوه‌های رنگی وجود دارند. گیلاس علاوه بر تمام این‌ها حاوی ملاتونین است که می‌تواند به آرامش اعصاب و درمان بی خوابی کمک کند.
یکی از دسر‌هایی که می‌توانید در بهار با گیلاس‌های تازه آن را تجربه کنید، دسر خوشمزه گیلاس است. در این دسر از لایه‌های بیسکوییت، پنیر خامه‌ای و تکه‌های گیلاس استفاده می‌شود. در ادامه طرز تهیه دسر گیلاس را برایتان شرح خواهیم داد.
مواد لازم:
بیسکوییت: 150 گرم
خامه صبحانه: 100 گرم
پنیر خامه ای: 100 گرم
پودر قند: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چای خوری
گیلاس: به مقدار لازم
شیر (اختیاری): به مقدار لازم
1. پودر قندی را الک کرده و آن را با خامه صبحانه، وانیل و پنیر خامه‌ای در یک کاسه بریزید.
2. محتویات کاسه را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
3. بیسکوییت‌ها را داخل یک کیسه بریزید و با استفاده از یک گوشتکوب کاملا خورد کنید تا به شکل پودر درآید. بهتر است از بیسکوییت‌های سبوس دار استفاده کنید.
4. مواد دسر حاضر شده. حال باید آن‌ها را به صورت لایه به لایه در لیوان پر کنید.
5. یک ششم ابتداعی را با مخلوط پنیری پر کنید.
6. یک ششم بعدی را بیسکوییت‌های پودر شده بریزید.
7. اگر دوست داشتید، برای نرم شدن بیسکوییت‌ها می‌توانید یک قاشق سر خالی روی بیسکوییت‌ها شیر هم بریزید.
8. یک ششم بعدی را با گیلاس پر کنید.
9. نهایتا دسر را با خامه فرم گرفته تزیین کنید و میل نمایید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی