آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ دسر طالبی با خامه و ژلاتین خانه داري

میز اردور/ دسر طالبی با خامه و ژلاتین

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ دسر طالبی با خامه و ژلاتین
٠
٠
برترین ها / طالبی یکی از میوه‌هایی است که می‌توان با استفاده از آن دسر‌های مختلف و ارزانی را تهیه کرد. از نوشیدنی‌های خوشمزه‌ای که می‌توان با طالبی تهیه کرد، میلک شیک طالبی و اسموتی طالبی را می‌توان نام برد. در ادامه این مطلب قصد داریم به آموزش طرز تهیه دسر طالبی بپردازیم.
مواد لازم:
خامه صبحانه: یک بسته
آب طالبی: 4 لیوان
شکر: یک لیوان
آب: نصف لیوان
وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری
ژلاتین: سه و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا ژلاتین را به روش بن ماری ذوب نمایید به این صورت که ژلاتین را در یک ظرف با آب جوش ترکیب کنید. پس از این کار ژلاتین شکل اسفنجی به خود می‌گیرد. در یک ظرف دیگر آب ریخته و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. ظرفی که ژلاتین درآن بود را روی ظرفی که آب در آن می‌جوشد بگذارید. حرارت را پایین بیاورید. بخار ظرف پایینی به آرامی پودر ژلاتین داخل ظرف را آب می‌کند. پس از این که ژلاتین ذوب شد آن را در یک گوشه بگذارید.
2. طالبی را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در بیاید.
3. شکر را به آن بیفزایید و دوباره دستگاه را روشن کنید. صبر کنید تا ذرات شکر به خوبی در طالبی حل شوند.
4. خامه را باز کنید و در یک ظرف جدا ریخته آن را بزنید.
5. بعد از آن که خامه را زدید، آب طالبی را به آن بیفزایید.
6. پس از هم زدن خامه با طالبی به آن وانیل بیفزایید و دوباره هم بزنید. این کار را تاز زمانی که مواد یکدست آماده شود ادامه دهید.
7. ژلاتین خنک شده را به آب طالبی اضافه نمایید و هم بزنید.
8. یک ظرف سیلیکونی را در یک ظرف دیگر قرار داده و آن را کمی با برس چرب کنید.
9. مواد را در آن بریزید و 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
نکات:
اگر ژلاتین بیش از اندازه سرد شود مجددا بسته می‌شود؛ بنابراین برای از این جا به بعد باید سرعت عمل خوبی داشته باشید.
در صورت مخلوط نشدن شکر و طالبی آن را روی حرارت کم قرار دهید تا شکر به خورد آن برود.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سفره آرایی/ ایده هایی تزئین غذای کودک

صبحانه/ خلاقیتی جدید با تخم مرغ

دستور تهیه شربتی که با بیماری گوارشی مبارزه می کند

مربای هویج؛ همان خوشمزه همیشگی

زیباترین سالادهای بهاری برای جشن ها و مهمانی ها

غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید

نوشیدنی ها/ آب سیب بخورید تا زیبا و جوان بمانید

تزئین جذاب یک مدل سالاد برای مهمانی و تولد

میز اردور/ لبو با سس ماست؛ خوش رنگ و اشتهاآور

نوشیدنی ها/ هات چاکلت؛ پیشنهاد شب های خنک بهاری

طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل

شام/ سالاد مرغ را به سبک آسیایی کامل و مغذی میل کنید

با «شوکوبیس» قلب کودکان را تسخیر کنید

میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک

میز اردور/ کرم کافی میکس؛ دسر لاکچری

سوپ و آش/ آش هفت ترشی؛ غذای محبوب مازندرانی

دستور تهیه ساده ترین کوکی خانگی

میز اردور/ طرز تهیه «ژله ویترینی»

عصرانه/ دستور تهیه ستده ترین کوکی خانگی

آموزش طبخ بادمجان شکم پر

غذای اصلی/ کباب تابه ای مرغ مخصوص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پادرازی»

غذای اصلی/ طرز تهیه «پیتزای سیب زمینی»

چگونه از روغن زیتون برای زیبایی استفاده کنیم

شیرینی ها/ طرز تهیه «کرم لیموترش»

غذای اصلی/ سمبوسه سیب زمینی و عدس غذایی سریع و راحت

طرز تهیه ماهی با سس شوید

شیرینی ها/ کیک اسفناج و پسته؛ برای سلایق خاص

میزاردور/ طرزتهیه سالاد تبوله با باقلا

چگونه پیاز را در فریزر نگه داریم؟

سوپ و آش/ طرز تهیه یک سوپ برای پاکسازی بدن در فصل بهار

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها