میز اردور/ دسر طالبی با خامه و ژلاتین
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
میز اردور/ دسر طالبی با خامه و ژلاتین
٠
٠
برترین ها / طالبی یکی از میوههایی است که میتوان با استفاده از آن دسرهای مختلف و ارزانی را تهیه کرد. از نوشیدنیهای خوشمزهای که میتوان با طالبی تهیه کرد، میلک شیک طالبی و اسموتی طالبی را میتوان نام برد. در ادامه این مطلب قصد داریم به آموزش طرز تهیه دسر طالبی بپردازیم.
مواد لازم:
خامه صبحانه: یک بسته
آب طالبی: 4 لیوان
شکر: یک لیوان
آب: نصف لیوان
وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری
ژلاتین: سه و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا ژلاتین را به روش بن ماری ذوب نمایید به این صورت که ژلاتین را در یک ظرف با آب جوش ترکیب کنید. پس از این کار ژلاتین شکل اسفنجی به خود میگیرد. در یک ظرف دیگر آب ریخته و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. ظرفی که ژلاتین درآن بود را روی ظرفی که آب در آن میجوشد بگذارید. حرارت را پایین بیاورید. بخار ظرف پایینی به آرامی پودر ژلاتین داخل ظرف را آب میکند. پس از این که ژلاتین ذوب شد آن را در یک گوشه بگذارید.
2. طالبی را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در بیاید.
3. شکر را به آن بیفزایید و دوباره دستگاه را روشن کنید. صبر کنید تا ذرات شکر به خوبی در طالبی حل شوند.
4. خامه را باز کنید و در یک ظرف جدا ریخته آن را بزنید.
5. بعد از آن که خامه را زدید، آب طالبی را به آن بیفزایید.
6. پس از هم زدن خامه با طالبی به آن وانیل بیفزایید و دوباره هم بزنید. این کار را تاز زمانی که مواد یکدست آماده شود ادامه دهید.
7. ژلاتین خنک شده را به آب طالبی اضافه نمایید و هم بزنید.
8. یک ظرف سیلیکونی را در یک ظرف دیگر قرار داده و آن را کمی با برس چرب کنید.
9. مواد را در آن بریزید و 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
نکات:
اگر ژلاتین بیش از اندازه سرد شود مجددا بسته میشود؛ بنابراین برای از این جا به بعد باید سرعت عمل خوبی داشته باشید.
در صورت مخلوط نشدن شکر و طالبی آن را روی حرارت کم قرار دهید تا شکر به خورد آن برود.
-
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۶:۵۱
-
۵۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/148605/