آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ طرز تهیه دسر میوه گوجه سبز خانه داري

میز اردور/ طرز تهیه دسر میوه گوجه سبز

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه دسر میوه گوجه سبز
٥٥
٠
برترین ها / گوجه سبز از آن میوه‌هایی است که با فرا رسیدن بهار همه برای چشیدن طعم لذیذش لحظه شماری می‌کنند. این میوه ترش مزه دقیقا با آب و هوای بهار مطابقت دارد. گوجه سبز از ویتامین ث غنی است و علاوه بر دسر و رب در تهیه خورش نیز به کار می‌رود. در گوجه سبز به اندازه نیاز یک روز انسان، کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن وجود دارد.
هی کوتنی، یک دسر مازندرانی است که با دیدنش دهان بیننده آب می‌افتد. این دسر با استفاده از گوجه سبز و سبزی‌های معطر تهیه می‌شود. مصرف زیاد این دسر می‌تواند سبب معده درد شود چرا که دارای مزه‌ای ترش و ظاهری سفت دارد و هضم آن کمی مشکل است. یکی از گیاهانی که برای تهیه هلی کوتنی مورد استفاده قرار می‌گیرید «سر سم» است که ظاهری شبیه به نعنا با برگ‌های سبز‌تر و درازتر دارد، البته بعضی به جای آن از پونه وحشی استفاده می‌کنند. در ادامه طرز تهیه هلی کوتنی را بررسی خواهیم کرد.
مواد لازم:
گوجه سبز: 500 گرم
برگ نعنا: 100 گرم
پونه وحشی: 250 گرم
نمک: 1 قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. پونه وحشی و نعنا را پاک کنید و بشویید.
2. آن‌ها را در آبکش بگذارید تا آبشان کاملا برود.
3. حال آن‌ها را در دستگاه چرخ گوشت بگذارید و چرخ کنید. سپس به آن نمک بیفزایید.
4. گوجه سبز را روی تخته بگذارید و با یک سنگ تمیز یا گوشت کوب آن را بکوبید و هسته شان را خارج کنید.
5. 3 قاشق از مخلفاتی که درست کردید را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر به گوجه سبز‌ها اضافه و آن‌ها را مخلوط کنید.
6. می‌توانید دوباره آن را بکوبید.
7. آن را در یخچال قرار دهید. پس از سرد شدن دسر شما آماده است.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی