میز اردور/ طرز تهیه دسر میوه گوجه سبز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه دسر میوه گوجه سبز
٥٥
٠
برترین ها / گوجه سبز از آن میوههایی است که با فرا رسیدن بهار همه برای چشیدن طعم لذیذش لحظه شماری میکنند. این میوه ترش مزه دقیقا با آب و هوای بهار مطابقت دارد. گوجه سبز از ویتامین ث غنی است و علاوه بر دسر و رب در تهیه خورش نیز به کار میرود. در گوجه سبز به اندازه نیاز یک روز انسان، کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن وجود دارد.
هی کوتنی، یک دسر مازندرانی است که با دیدنش دهان بیننده آب میافتد. این دسر با استفاده از گوجه سبز و سبزیهای معطر تهیه میشود. مصرف زیاد این دسر میتواند سبب معده درد شود چرا که دارای مزهای ترش و ظاهری سفت دارد و هضم آن کمی مشکل است. یکی از گیاهانی که برای تهیه هلی کوتنی مورد استفاده قرار میگیرید «سر سم» است که ظاهری شبیه به نعنا با برگهای سبزتر و درازتر دارد، البته بعضی به جای آن از پونه وحشی استفاده میکنند. در ادامه طرز تهیه هلی کوتنی را بررسی خواهیم کرد.
مواد لازم:
گوجه سبز: 500 گرم
برگ نعنا: 100 گرم
پونه وحشی: 250 گرم
نمک: 1 قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. پونه وحشی و نعنا را پاک کنید و بشویید.
2. آنها را در آبکش بگذارید تا آبشان کاملا برود.
3. حال آنها را در دستگاه چرخ گوشت بگذارید و چرخ کنید. سپس به آن نمک بیفزایید.
4. گوجه سبز را روی تخته بگذارید و با یک سنگ تمیز یا گوشت کوب آن را بکوبید و هسته شان را خارج کنید.
5. 3 قاشق از مخلفاتی که درست کردید را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر به گوجه سبزها اضافه و آنها را مخلوط کنید.
6. میتوانید دوباره آن را بکوبید.
7. آن را در یخچال قرار دهید. پس از سرد شدن دسر شما آماده است.
-
يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۶:۵۲
-
۳۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/148606/