آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ دستور تهیه بیسکوئیت شکلاتی با مغز نارگیل خانه داري

شیرینی ها/ دستور تهیه بیسکوئیت شکلاتی با مغز نارگیل

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ دستور تهیه بیسکوئیت شکلاتی با مغز نارگیل
١٤٧
٠
تبیان / چی لازم دارم:
اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
شیر 1/3 فنجان
پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
شکر 1/2 فنجان
کره در دمای اتاق 1 قاشق غذا خوری
مواد روکش شکلاتی:
شکلات تلخ 60 گرم
شکلات رنده شده1/4 فنجان
اسانس وانیل1 قاشق چای خوری
تخم مرغ در دمای اتاق1 عدد
شکر قهوه ای1/2 فنجان
شکر1/2 فنجان
کره در دمای اتاق1/2 فنجان
پودر کاکائو1/3 فنجان
نمک1/8 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر1/2 قاشق چای خوری
آرد1.5 فنجان
مواد بیسکویت شکلاتی:
نمک1/8 قاشق چای خوری
شیر عسلی غلیظ1/3 فنجان
پودر نارگیل1 فنجان
چه جوری درست میشه:
1فر رو با دمای 180 سلسیوس روشن می کنیم.
2مواد مغز نارگیلی رو مخلوط می کنیم و در یخچال میگذاریم تا خنک بشه.
3شکر ها و کره رو 2 دقیقه با میکسر می زنیم.تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و میزنیم.
4در ظرف دیگری آرد و پودر کاکائو و نمک و بکینگ پودر رو مخلوط می کنیم.
5مواد خشک رو کم کم درحالی که همزن با سرعت کم کار می کند به مخلوط کره و شکر و تخم مرغ اضافه می کنیم.
6میکسر رو خاموش می کنیم و شکلات رنده شده رو به خمیر اضافه می کنیم.
7مخلوط سرد شده نارگیل رو از یخچال درمیاریم و گلوله های کوچکی از اون درست می کنیم.( می تونیم از قاشق بستنی استفاده کنیم)
8از خمیر شکلاتی یک گلوله بزرگتر از گلوله های نارگیل بر می داریم و کمی پهنش می کنیم و یک گلوله نارگیل داخلش میگذاریم و می بندیم و دوباره به شکل گلوله درمیاریم و روی سینی فر که کاغذ روغنی کشیدیم می چینیم.
9شیرینی ها رو 8-10 دقیقه در فر می پزیم.از فر که در آوردیم روی صفحه سیمی می چینیم تا خنک بشه.
10اگر مایل بودیم روی شیرینی ها رو شکلات آب شده می دیم وباز اگر خواستیم روشون نارگیل می ریزیم.
11برای روکش ، اول شکلات رو توی مایکروفر یا به صرت بن ماری( در یک کاسه روی بخار آب) آب می کنیم و بقیه مواد رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا غلیظ و نرم و شفاف بشه.
12بیسکویت ها رو داخل شکلات می زنیم و اگر خواستیم پودر نارگیل روی اونا می پاشیم و میذاریم سرد بشه.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی