آریا بانو

آخرين مطالب

عصرانه/ شیرینی خوش عطر و میان پر آناناس خانه داري

عصرانه/ شیرینی خوش عطر و میان پر آناناس

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
عصرانه/ شیرینی خوش عطر و میان پر آناناس
١٩٦
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
کره 250 گرم
پودر شکر 100 گرم
زردۀ تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر خشک قنادی 2 قاشق چایخوری
آرد 350 گرم
مواد لازم میانی:
حلقۀ آناناس 2 عدد
نشاستۀ ذرت 1 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل 30 گرم
مغز پسته 25 عدد
پودر شکر برای تزئین به میزان لازم
چطور بپزم:
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه زردۀ تخم مرغ ها، وانیلین و شیر خشک را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون هربار به اندازۀ یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.
آن گاه خمیر را اندکی تخت کنید و یک دوم قاشق چایخوری از مایۀ میانی روی خمیر بگذارید.
سپس خمیر را جمع کنید و دوباره به شکل توپ درآورید.
اینک خمیرهای پر کرده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و رویشان پسته بگذارید.
حالا شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170درجۀ سانتیگراد بپزید.
همین که شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیۀ مواد میانی
آناناس را ریز خرد کنید و با نشاستۀ ذرت، پودر نارگیل و پودر شکر مخلوط نمائید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی