آریا بانو

آخرين مطالب

نوشیدنی مقوی با طعم جذاب توت فرنگی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

١٩٠
٠
فرهنگ غذا / اگر شما هم همانند بسیاری از افراد ترجیح می‌دهید از دستورهایی با مواد اولیه تازه و سالم استفاده کنید، این نوشیدنی جذاب با عطر و طعم فوق العاده شما را شگفت‌زده خواهد کرد. شیر توت‌فرنگی یکی از انواع نوشیدنی‌های طعم‌دار بر پایه شیر می‌باشد. این نوشیدنی مقوی علاوه بر خاصیت‌های فراوان، به علت استفاده از مواد اولیه تازه نسبت به نمونه‌های آماده، عطر و مزه بسیار قوی و لذت بخشی دارد. البته این فقط یک نوشیدنی نیست، بلکه به علت وجود تکه‌های میوه می‌تواند به عنوان یک میان وعده سالم و مغذی استفاده شود. شیر توت‌فرنگی هم برای کودکان و هم بزرگسالان مفید است که می‌تواند آن را به آسانی تهیه کنید.
چی لازم دارم:
توت‌فرنگی 15 عدد
شیر 2 تا سه لیوان
شکر 2 قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
تهیه شیر توت‌فرنگی کار بسیار آسان و بدون دردسری است. ابتدا باید 10 عدد توت‌فرنگی را خوب بشویید، آن‌ها را خرد و سپس کاملا له کنید. شکر پودر شده را به توت‌فرنگی‌ها اضافه کنید و در یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. در هنگام گرم شدن توت‌فرنگی‌ها آن‌ها را کمی هم بزنید تا شکر در آن کاملا حل شود. پس از اینکه مایه‌ی توت‌فرنگی داغ شد و دو سه جوش زد آن را از روی شعله بردارید.
پس از سرد شدن مایه‌ی توت‌فرنگی، آن را درون بطری مناسب بریزید. همچنین می‌توانید چند عدد توت‌فرنگی خرد شده نیز به آن اضافه کنید. سپس شیر را بیافزایید و بطری را تکان دهید. شیر توت‌فرنگی شما آماده است.
نکات :
اگر می‌خواهید نوشیدنی سالم‌تری داشته باشید، به ازای شکر از 2 الی 3 قاشق عسل استفاده نمایید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی