آریا بانو

آخرين مطالب

شام/ هات داگ تند؛ فست فودی خوشمزه خانه داري

شام/ هات داگ تند؛ فست فودی خوشمزه

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شام/ هات داگ تند؛ فست فودی خوشمزه
٣١٦
٠
بیتوته / هات داگ یکی از فست فودهای پرطرفدار مخصوصا در میان نوجوانان و جوانان است. در این مطلب طرز تهیه یک هات داگ تند و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
چی لازم دارم:
نان باگت
کره 1/4 پیمانه
سیر 2 حبه
جعفری 2 قاشق غذاخوری
هات داگ
پنیر چدار
مواد لازم برای سس چیلی:
فلفل قرمز 6 عدد
آب 1 لیوان
شکر 2 قاشق مرباخوری
سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس چیلی تند:
ابتدا فلفل‌های تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا کرده و آماده کنید. دانه‌های داخل فلفل را بیرون بیاورید و فلفل‌ها را خرد کنید. بعد فلفل‌ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و با شعله‌ی ملایم بپزید تا وقتی که فلفل‌ها خوب نرم شوند. حالا با مخلوط کن دستی فلفل‌ها را به حالت پوره در بیاورید (آب آن‌ها را جدا نکنید) از صافی درشت عبور بدهید و آن را داخل یک ظرف شیشه‌ای بریزید. توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه‌ی فلفلی باقی نمانده باشد. حالا به فلفل پوره شده نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند شود) اضافه کنید و آن را خوب مخلوط کنید.
نکته برای تهیه سس چیلی:
با توجه به ذائقه تان می‌توانید مواد را کم یا زیاد کنید.
طرز تهیه هات داگ تند:
روی نان باگت‌ها را برش بزنید و نون روی آن را فشار بدهید درون ظرفی جدا کره آب شده سیر له شده و جعفری را با هم مخلوط کنید و با قلم مو روی و داخل نان بزنید و به مدت 5 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه قرار بدهید سپس ورقه‌های پنیر چدار را داخل نان قرار بدهید و روی آن سس چیلی بریزید و هات داگ را به صورت کامل قرار بدهید و دوباره روی آن سس چیلی بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار بدهید و در هنگام سرو روی آن جعفری خرد شده بریزید؛ و نوش جان کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عصرانه/ موهیتو توت فرنگی؛ نوشیدنی بی نقص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی جوجه تیغی»

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ سرد مرغ و ماست

غذای اصلی/ اگر در خوردن گوشت قرمز ممنوعیت دارید، «استیک مرغ» بخورید

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک باقلوا شربتی»

دکوراسیون اتاق خواب عروس چگونه باشد؟

غذای اصلی/ «شامی بادمجان»، غذایی خوشمزه و مقوی

میز اردور/ «سالاد لبنانی» چه جوری درست میشه؟

چهار اصل طلایی در برداشتن ابرو!

نکاتی درباره استفاده از رژلب مایع

سوپ و آش/ «اسپه شله» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ خورش گوجه سبز، ترش و دلچسب

چگونه ریمل طبیعی درست کنیم؟

فوت آشپزی/ چگونه مانع از خمیر شدن برنج شویم؟

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟