آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ کوفته را با دستور جنوبی ها امتحان کنید خانه داري

غذای اصلی/ کوفته را با دستور جنوبی ها امتحان کنید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ کوفته را با دستور جنوبی ها امتحان کنید
١٦٤
٠
فودلرن / آموزش آشپزی فودلرن و یک غذای خوشمزه دیگر.وقتی اسمی از غذاهای جنوبی به زبان میاد نخستین غذاهایی که به ذهن ما خطور می کند سمبوسه، سوسیس بندری، قلیه ماهی و فلافل هستند. بوی ماهی های جنوب و فلفل زیاد نیز معرف این غذاها هستند.
چی لازم دارم:
آرد نخودچی 3 لیوان
گوشت (چرخکرده) 500 گرم
گردو 1/2 لیوان
پیاز 4 عدد
خلال بادام 1/3 لیوان
کشمش (پلویی) 1 لیوان
شکر 2/3 لیوان
نمک و فلفل و کاری به مقدار لازم
مواد سس :
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
کاری 1/2 قاشق چایخوری
آب 2 لیوان
پیاز 2 عدد
شکر 2 قاشق غذاخوری
تمر هندی 1/4 بسته
چه جوری درست میشه:
1- طرز تهیه خمیر:
2- ابتدا آرد نخودچی، 250گرم گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و 1سوم لیوان شکر را با هم با مقداری آب ورز می دهیم تا یکنواخت شود.توجه داشته باشید که مواد باید کاملا منسجم و یکدست شوند تا وا نروند.
3- طرز تهیه مواد میانی کوفته:
4- ابتدا پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. سپس 250گرم گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم وکمی تفت می دهیم. خلال بادام را شسته و اضافه کرده و گردو را هم خرد کرده و یا آسیاب میکنیم و به مواد اضافه می کنیم.
5- سپس بقیه شکر را می ریزیم و در آخر کشمش را اضافه می کنیم و فلفل، نمک وادویه کاری را می افزاییم. بعد از خنک شدن مواد آماده است.
6- طرز تهیه کوفته :
7- ابتدا مقداری آب در ظرفی می ریزیم و کنار دستمان می گذاریم. کمی آب به دستمان می زنیم و مقداری خمیر را برداشته و کف دست پهن می کنیم.
8- سپس مقداری از مواد وسط کوفته روی آن می گذاریم و به صورت کوفته همه طرف آن را صاف می کنیم و این کار را ادامه می دهیم تا ملات و خمیر تمام شود. سپس مقداری روغن را در تابه نچسبی گرم کرده و کوفته ها را سرخ می کنیم. و انها را کنار میگذاریم.
9- طرز تهیه سس کوفته:
10- 2عدد پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم و 2 لیوان آب تمرهندی به آن اضافه می کنیم. چون آب تمرهندی شور است دیگر نیازی به نمک ندارد. سپس دو قاشق غذاخوری شکر می ریزیم و ادویه کاری و فلفل قرمز اضافه می کنیم.
11- زمانی که مواد سس را آماده کردیم روی حرارت ملایم گذاشته و به محض اینکه اولین جوش را زد کوفته ها را با احتیاط به شکلی که به هم نچسبد اضافه می کنیم و سپس می گذاریم 45 دقیقه دم بکشد.
سایر نکات
1) این خوراک را در جنوب ایران به خصوص اقوام عرب در ماه رمضان مصرف می کنند.
2) برای تهیه عصاره تمرهندی باید تمرهندی را با میزان ذکر شده آب ولرم کاملاً ورز دهیم و عصاره آن را بگیریم و تفاله آن را کنار بگذاریم. عصاره آماده مصرف است.
3)این کوفته به دو روش قابل مصرف است. اول آنکه کوفته را بدون سس یعنی به صورت سرخ شده تهیه می کنیم. روش دوم بعد از به جوش آمدن سس، کوفته ها را به مدت لازم در آن ریخته و بعد سرو می کنیم.
4)در روش پخت کوفته با سس، در قابلمه را به هیچ عنوان نمی‌بندیم چون کوفته ها از هم باز می شوند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عصرانه/ موهیتو توت فرنگی؛ نوشیدنی بی نقص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی جوجه تیغی»

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ سرد مرغ و ماست

غذای اصلی/ اگر در خوردن گوشت قرمز ممنوعیت دارید، «استیک مرغ» بخورید

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک باقلوا شربتی»

دکوراسیون اتاق خواب عروس چگونه باشد؟

غذای اصلی/ «شامی بادمجان»، غذایی خوشمزه و مقوی

میز اردور/ «سالاد لبنانی» چه جوری درست میشه؟

چهار اصل طلایی در برداشتن ابرو!

نکاتی درباره استفاده از رژلب مایع

سوپ و آش/ «اسپه شله» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ خورش گوجه سبز، ترش و دلچسب

چگونه ریمل طبیعی درست کنیم؟

فوت آشپزی/ چگونه مانع از خمیر شدن برنج شویم؟

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟