آریا بانو

آخرين مطالب

دستور تهیه دو غذای ساده و کم کالری خانه داري

دستور تهیه دو غذای ساده و کم کالری

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
دستور تهیه دو غذای ساده و کم کالری 2
١٩٠
٠
مجله اینترنتی تناسب اندام / از زمانی که غذاهای آسان فراگیر شدند، بدون تردید پیتزا و بستنی مورد علاقه‌ی همه مردم قرار گرفت. اما اگر به دنبال چیزی هستید که بدون شکستن رژیم غذایی‌تان، بتوانید از آن لذت ببرید، یکی از دستورات غذایی زیر را که برایتان مناسب‌تر است را امتحان کنید.
هر دو دستور زیر حاوی پروتئین هستند و کمتر از 250 کالری دارند تا شما بتوانید بدون احساس گناه، از یک وعده‌ی غذای لذیذ لذت ببرید.
پیتزای مرغ تند و ریحان
یک پیتزای متوسط که در رستوران تهیه شده باشد، پر از چربی و کربوهیدرات‌های بیهوده است. برای سبک کردن این غذای راحت و مورد علاقه، بجای نان پیتزای معمولی از نان پیتای فیبردار و بجای پنیر پر چرب از پنیری که چربی آن کاهش یافته، استفاده کنید.
مرغ تازه با اضافه کردن پروتئین، باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود. می‌توانید از سینه‌ی مرغ با پوست که کباب کرده‌اید استفاده کنید یا حتی پوستش را جدا کنید. برای یک پیتزای کامل برای هر نفر، مواد دستور تهیه‌ی غذا را دو برابر کنید.
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
مناسب برای 4 نفر (هر نفر نصف پیتزا)
کالری: 159 کالری در هر وعده
مواد لازم
2 عدد نان پیتای فیبردار یا نان مورد علاقه‌ی شما (بدون گلوتن)
اسپری آشپزی بدون چربی، در صورت نیاز
1 فنجان سینه‌ی مرغ خرد شده و پخته شده
مقداری سس تند در صورت نیاز
یک چهارم فنجان سس گوجه فرنگی طبیعی (ماده‌ی تشکیل دهنده‌ی آن باید گوجه فرنگی باشد نه رب گوجه)
1 فنجان پنیر موتزارلا که چربی آن کاهش یافته، یعنی حداقل 25 درصد کمتر از محصول معمولی آن، کالری دارد.
ریحان تازه و خرد شده برای چاشنی
فلفل سیاه تازه در صورت تمایل
دستور تهیه
فر را با درجه حرارت کم گرم کنید. روی سینی فر، فویل بکشید و نان‌های پیتا را روی آن بچینید. با اسپری آشپزی بدون چربی، دو طرف نان پیتا را اسپری کنید.آنها را با حرارت پایین در فر بگذارید تا هر دو طف نان قهوه‌ای شود.
مرغ را با مقداری سس تند در یک کاسه بریزید (فقط چند قطره سس بزنید چون تند است) بعد مرغ را کنار بگذارید.
سس گوجه فرنگی را روی نان‌های پیتا پخش کنید. روی آن، پنیر و مرغ تند بگذارید.
روی پیتزا، اسپری آشپزی بدون چربی بزنید. تا زمانی که پنیر آب شود و روی پیتزا ترد شود، آن را در فر قرار دهید.
روی پیتزای آماده شده، برگ‌های خرد شده‌ی ریحان بریزید و فلفل سیاه تازه بپاشید. قبل از برش، بگذارید 5 دقیقه بماند تا سرد شود. از خوردن این پیتزا لذت ببرید.
آیا ماست برای کاهش چربی شکم مفید است؟
ماست یخ زده‌ی موزی شکلاتی
برای زمان‌هایی که یک دسر سرد و شیرین می‌خواهید، این دسر سرشار از پروتئین، انتخاب خوبی است. این دسر، مزه‌ای شبیه ماست یخ زده دارد، البته بدون آنهمه شکر اضافه شده. از موزهای یخ زده که سرشار از ویتامین هستند نیز در این دسر استفاده می‌شود.
من از یک فنجان پودر پروتئین وی شکلاتی استفاده کردم. شما می‌توانید از پودر پروتئین شکلاتی مورد علاقه‌ی خودتان استفاده کنید. برای گرفتن بهترین نتیجه، از یک غذا ساز استفاده کنید (نیازی به بستنی ساز نیست) و موزها را زودتر برش داده و منجمد کنید.
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مناسب برای 4 نفر
کالری در هر وعده 197
مواد لازم
4 عدد موز رسیده، پوست کنده، قطعه قطعه شده و منجمد
4 اسکوپ پودر پروتئین وی شکلاتی (یا پودر پروتئین شکلاتی مورد علاقه شما)
یک چهارم فنجان شیر بادام شیرین نشده
یک چهارم فنجان ماست یونانی کم چرب
یک چهارم قاشق غذاخوری پودر کاکائو
کمی نمک دریا
کمی دارچین در صورت تمایل
دستور تهیه
قطعات موز یخ زده را در غذاساز بریزید و آنها را کاملا پوره کنید.
بقیه‌ی مواد را اضافه کنید و تا زمانی که صاف و نرم شوند، آنها را مخلوط کنید.
اگر دوست دارید که دسر را بصورت نرم و شل بخورید، می‌توانید فورا با قاشق شروع به خوردن کنید.
برای دسر سفت تر، مخلوط آماده شده را در یک ظرف در بسته بریزید و حدود سه ساعت در فریزر قرار دهید.
لذت ببرید!
غذاهای آسان مورد علاقه‌ی شما کدامند؟ آیا تا بحال سعی کرده‌اید که یک نسخه‌ی سالم‌تر از آنها تهیه کنید؟ بعضی از جایگزین‌های سالمی که در آشپزی استفاده می‌کنید را نام ببرید و تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید