آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ قایرمه یا کنگر سوخاری؛ غذای محلی کردستان خانه داري

غذای اصلی/ قایرمه یا کنگر سوخاری؛ غذای محلی کردستان

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ قایرمه یا کنگر سوخاری؛ غذای محلی کردستان
١٣٥
٠
خراسان / چی لازم دارم:
کنگر - یک کیلو گرم
آرد -یک پیمانه
نمک - یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه - یک قاشق چای خوری
زیره ساییده - یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر - یک قاشق چای خوری
تخم مرغ - 3 عدد
شیر - نصف پیمانه
کره - 3 قاشق سوپ خوری (آب شده)
زعفران -3 قاشق سوپ خوری (آب کرده)
روغن - 2 پیمانه
برنج به صورت کته – 2.5 پیمانه
ماست چکیده یا خامه ای - یک پیمانه
چطور بپزم:
ابتدا تیغ کنگرها را می گیریم و آن ها را می شوییم و به قطعات مناسب و دلخواه برش می‌ زنیم.
آرد را در ظرفی می ریزیم و نمک، فلفل، زیره و بکینگ‌ پودر را به آن می افزاییم و مخلوط می‌ کنیم.
در ظرفی تخم‌ مرغ، شیر، کره و زعفران دم کرده را مخلوط می کنیم و با هم زن خوب می زنیم و به آرد می‌‌ افزاییم و هم می‌ زنیم تا مایه به غلظت ماست برسد (اگر مایه کمی‌ شل بود، می‌ توانید کمی آرد به آن اضافه کنید).
سپس کنگرها را درون مایه می ریزیم و بعد در روغن سرخ و با برنج کته میل می کنیم .
1- اگر کنگر دوست ندارید می توانید به جای آن از ساقه کرفس استفاده کنید.
2- اگر از رژیم خاصی پیروی می کنید، به جای کره و ماست خامه ای از روغن و ماست کم چرب استفاده کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی