آریا بانو

آخرين مطالب

مراقب ننه قمر درون‌تان باشید! خانه داري

مراقب ننه قمر درون‌تان باشید!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
مراقب ننه قمر درون‌تان باشید!
٢٦٦
٠
خراسان / این هفته مطلبی از نگاه یک پیرزن به خوشبختی خواهید خواند.
خوشبختی به احساسه نه داشته‌ها!
پیرزن با عروس و دخترش آمده. او را ننه قمر صدا می‌کنند. پایان ویزیت مرا از پشت عینک ته استکانی‌اش برانداز می‌کند و می‌گوید: «ننه ان شاءا... یه شوهر خوب گیرت بیاد، خوشبخت بشی.» عروس‌اش با خنده می‌گوید: «ننه قمر، خانم دکتر شوهر داره.» پیرزن ادامه می‌دهد: «خب، ان‌شاءا... بچه‌دار شی، خوشبخت شی.» عروس‌اش تاکید می‌کند: «ننه، بچه دارن.» پیرزن خسته ادامه می‌دهد: «خب، ان‌شاءا... یه پسر کاکل زری گیرت بیاد، خوشبخت... » بلند می‌شوم و نزدیکش می‌روم و می‌گویم: «ننه، بدون اینا هم میشه خوشبخت بود.» ننه قمر مبهوت مرا نگاه می‌کند و من به نطقم ادامه می‌دهم: «ننه قمر، خوشبختی آدما به احساسشونه نه داشته هاشون...» باز هم مبهوت نگاهم می‌کند. با خودم می‌گویم چه کار داری با این پیرزن بنده خدا. این ننه قمر را رها کن و ننه قمر درون خودت را بچسب. همه ما درون‌مان یک ننه قمر داریم که دنیا را از پشت عینک ته استکانی خودش می‌بیند و هیچ توجیهی در گوشش نمی‌رود. باور کنیم مسیر خوشبختی آدم‌ها الزاما همان نیست که از ذهن ننه قمری ما می‌گذرد.
نویسنده : دکتر المیرا لایق روان‌پزشک





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سفره آرایی/ ایده هایی تزئین غذای کودک

صبحانه/ خلاقیتی جدید با تخم مرغ

دستور تهیه شربتی که با بیماری گوارشی مبارزه می کند

مربای هویج؛ همان خوشمزه همیشگی

زیباترین سالادهای بهاری برای جشن ها و مهمانی ها

غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید

نوشیدنی ها/ آب سیب بخورید تا زیبا و جوان بمانید

تزئین جذاب یک مدل سالاد برای مهمانی و تولد

میز اردور/ لبو با سس ماست؛ خوش رنگ و اشتهاآور

نوشیدنی ها/ هات چاکلت؛ پیشنهاد شب های خنک بهاری

طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل

شام/ سالاد مرغ را به سبک آسیایی کامل و مغذی میل کنید

با «شوکوبیس» قلب کودکان را تسخیر کنید

میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک

میز اردور/ کرم کافی میکس؛ دسر لاکچری

سوپ و آش/ آش هفت ترشی؛ غذای محبوب مازندرانی

دستور تهیه ساده ترین کوکی خانگی

میز اردور/ طرز تهیه «ژله ویترینی»

عصرانه/ دستور تهیه ستده ترین کوکی خانگی

آموزش طبخ بادمجان شکم پر

غذای اصلی/ کباب تابه ای مرغ مخصوص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پادرازی»

غذای اصلی/ طرز تهیه «پیتزای سیب زمینی»

چگونه از روغن زیتون برای زیبایی استفاده کنیم

شیرینی ها/ طرز تهیه «کرم لیموترش»

غذای اصلی/ سمبوسه سیب زمینی و عدس غذایی سریع و راحت

طرز تهیه ماهی با سس شوید

شیرینی ها/ کیک اسفناج و پسته؛ برای سلایق خاص

میزاردور/ طرزتهیه سالاد تبوله با باقلا

چگونه پیاز را در فریزر نگه داریم؟

سوپ و آش/ طرز تهیه یک سوپ برای پاکسازی بدن در فصل بهار

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها