آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ شیرینی بادامی زعفرانی؛ خوش رنگ و خوش طعم خانه داري

شیرینی ها/ شیرینی بادامی زعفرانی؛ خوش رنگ و خوش طعم

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ شیرینی بادامی زعفرانی؛ خوش رنگ و خوش طعم
٤١
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
پودر بادام 125 گرم
سفیدۀ تخم مرغ 3 عدد
پودر شکر 165 گرم
کره 280 گرم
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
زعفران سائیده یک و یک دوم قاشق چایخوری
پودر هل 2 قاشق چایخوری
وانیل شکری یک دوم قاشق چایخوری
آرد 325 گرم
مارمالاد توت فرنگی برای تزئین به میزان لازم
چطور بپزم:
پودر بادام را همراه با یک عدد سفیدۀ تخم مرغ و 45 گرم از پودر شکر، با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن‌گاه کره، باقیماندۀ پودر شکر و نمک را نیز در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا یکدست و سبک شود.
سپس مخلوط کره و پودر شکر را به مخلوط بادام و سفیدۀ تخم مرغ بیفزائید و در حدود پنج دقیقه با همزن برقی بزنید.
حالا دو عدد سفیدۀ تخم مرغ باقیمانده را نیز اضافه کنید و هم بزنید و بعد زعفران، هل و وانیل را درون مایۀ فراهم کرده بریزید.
حالا آرد را کم کم افزوده و با همزن برقی بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.
اکنون مایۀ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و هر بار گل های کوچکی از آن را روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.
اینک شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید

با گوجه فرنگی گل رز درست کنید

غذای ملل/ یک وعده غذای ایتالیایی ساده با دسر

سفره آرایی/ ایده هایی تزئین غذای کودک

صبحانه/ خلاقیتی جدید با تخم مرغ

دستور تهیه شربتی که با بیماری گوارشی مبارزه می کند

مربای هویج؛ همان خوشمزه همیشگی

زیباترین سالادهای بهاری برای جشن ها و مهمانی ها

غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید

نوشیدنی ها/ آب سیب بخورید تا زیبا و جوان بمانید

تزئین جذاب یک مدل سالاد برای مهمانی و تولد

میز اردور/ لبو با سس ماست؛ خوش رنگ و اشتهاآور

نوشیدنی ها/ هات چاکلت؛ پیشنهاد شب های خنک بهاری

طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل

شام/ سالاد مرغ را به سبک آسیایی کامل و مغذی میل کنید

با «شوکوبیس» قلب کودکان را تسخیر کنید

میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک

میز اردور/ کرم کافی میکس؛ دسر لاکچری

سوپ و آش/ آش هفت ترشی؛ غذای محبوب مازندرانی

دستور تهیه ساده ترین کوکی خانگی

میز اردور/ طرز تهیه «ژله ویترینی»

عصرانه/ دستور تهیه ستده ترین کوکی خانگی

آموزش طبخ بادمجان شکم پر

غذای اصلی/ کباب تابه ای مرغ مخصوص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پادرازی»

غذای اصلی/ طرز تهیه «پیتزای سیب زمینی»

چگونه از روغن زیتون برای زیبایی استفاده کنیم

شیرینی ها/ طرز تهیه «کرم لیموترش»

غذای اصلی/ سمبوسه سیب زمینی و عدس غذایی سریع و راحت

طرز تهیه ماهی با سس شوید

شیرینی ها/ کیک اسفناج و پسته؛ برای سلایق خاص

میزاردور/ طرزتهیه سالاد تبوله با باقلا

چگونه پیاز را در فریزر نگه داریم؟

سوپ و آش/ طرز تهیه یک سوپ برای پاکسازی بدن در فصل بهار

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!