آریا بانو

آخرين مطالب

غذاهای معروف چینی؛ از وونتون گرفته تا اردک کبابی! خانه داري

غذاهای معروف چینی؛ از وونتون گرفته تا اردک کبابی!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذاهای معروف چینی؛ از وونتون گرفته تا اردک کبابی! 8
١٥٤
٠
برترین ها / آشپزی چینی با پیشینه دور و دراز و ویژگی‌های منحصر به فردی که دارد بخشی مهم از فرهنگ چینی محسوب می‌شود. غذا‌های سنتی چینی بیش از هر چیز به خاطر رنگ، عطر، طعم و ظاهر زیبایی که دارند مشهور هستند و طرفداران زیادی هم در دنیا پیدا کرده اند.
در این مطلب خوشمزه‌ترین غذا‌های چینی را به شما معرفی می‌کنیم که در بین مردم محلی و همین طور توریست‌های خارجی از همه محبوب‌تر هستند. اگر با استفاده از تور‌های پکن یا شانگ‌های یا به صورت شخصی قصد سفر به چین را دارید و می‌خواهید خوشمزه‌ترین غذا‌ها را در طول سفر امتحان کنید مطالعه این مطلب برایتان بسیار مفید خواهد بود. پس در ادامه با ما همراه باشید.
1- چیکن کونگ پائو | Kung Pao Chicken
یکی از مشهورترین غذا‌های چینی چیکن کونگ پائو است که غذایی مشهور به سبک سیچوآن چین است. این غذا در بین مردم محلی و توریست‌ها محبوبیت زیادی دارد و پیشنهاد می‌کنیم در سفر به چین حتما آن را امتحان کنید. این غذای خوشمزه بسیار سریع و ساده آماده می‌شود و از تکه‌های جوجه خرد شده، فلفل چیلی خشک شده و بادام زمینی تفت داده شده و سبزیجات مختلف تهیه می‌شود. البته جالب است بدانید که مردم کشور‌های غربی نسخه جدید و غربی شده‌ای از این غذا را ابداع کرده اند که در آن، تکه‌های مرغ با نشاسته ذرت، سبزیجات، سس شیرین و ترش و سیر له شده ترکیب می‌شود.
2- وونتون | Wontons
زمان دودمان تانگ (618-907) غذای وونتون به عنوان غذای سنتی و رسمی جشن انقلاب زمستانی استفاده می‌شده است. وونتون به اشکال مختلفی ممکن است تهیه شود، اما رایج‌ترین شکل آن به صورت مثلثی است که تا حدودی شبیه به توتلینی ایتالیایی است. وونتون‌ها معمولا آبپز می‌شوند و بعد داخل انواع سوپ یا گاهی به صورت سرخ شده و کریسپی سرو می‌شوند. داخل وونتون غالبا با گوشت چرخکرده، سبزیجات و میگو پر می‌شود. وونتون در اکثر غذا‌های چینی استفاده می‌شود و به خاطر طعم و ظاهر جالبی که دارد محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
3- دامپلینگ چینی | Dumplings
دامپلینگ بخش مهم و گسترده‌ای از آشپزی و غذا‌های چینی را در بر می‌گیرد. دامپلینگ در واقع از یک خمیر نشاسته‌ای تشکیل شده که داخلش با مواد و ترکیبات مختلفی مثل گوشت و سبزیجات پر شده است و بعد به صورت بخارپز، آبپز با سرخ شده پخته می‌شود. دامپلینگ در چین تاریخچه‌ای بیش از 1800 سال دارد و از دیرباز یکی از محبوب‌ترین غذا‌ها در شمال چین بوده است. ترکیبات محبوب داخل دامپلینگ‌ها عبارتند از: گوشت چرخ کرده، میگوی خرد شده، مرغ خرد شده و سبزیجات. دامپلینگ‌ها را مثل وونتون معمولا به صورت آبپز، بخازپز یا سرخ شده آماده می‌کنند. جالب است بدانید که دامپلینگ غذای سنتی و رسمی شب سال نو چینی به حساب می‌آید و مردم چین این غذای خوشمزه را به عنوان غذای شب عید میل می‌کنند.
4- اردک کبابی پکنی | Peking Roasted Duck
اردک پکنی غذایی یکی از مشهورترین غذا‌های چینی و در واقع یکی از غذا‌های ملی این کشور به حساب می‌آید. پوست اردک را با مواد مختلف مزه دار می‌کنند و بعد داخل فر قرار می‌دهند تا کاملا برشته شود و پوستش خشک و کریسپی شود. در واقع، جالب است بدانید که در چین، پوست کریسپی و خوش طعم اردک بیشتر از خودِ گوشتش طرفدار دارد و در میهمانی‌ها و ضیافت‌ها اول پوستش را می‌خورند. گوشت اردک هم همراه با ترکیبات مختلف مثل پنکیک، سس لوبیای شیرین یا سس سویا با سیر له شده خورده می‌شود که ترکیبی خوش طعم به وجود می‌آورد. اگر به پکن سفر کردید این غذای خوشمزه را حتما باید امتحان کنید.
5- رول‌های بهاری یا اسپرینگ رول | Spring Rolls
یکی دیگر از خوشمزه‌ترین و البته زیباترین غذا‌های چینی غذایی به نام رول‌های بهاری است. این غذا در واقع نوعی دیم سام (dim sum) کانتونی و رول‌هایی استوانه‌ای شکل است که داخلش با سبزیجات یا گوشت پر می‌شود. این رول‌ها را با سس‌ها و طعم دهنده‌های مختلف و به دو صورت شور و شیرین میل می‌کنند. اسپرینگ رول یا رول‌های بهاری در مناطق جیانگ زی، جیانگ سو، شانگهای، فوجیان، گوانگزو، شنزن، هنگ کنگ و … بسیار محبوب و پرطرفدار است و یکی از مشهورترین غذا‌های چینی محسوب می‌شود.
6- نودل با سس سویا یا ژاجیانگ می‌یِن | Zha jiang mian
یکی از معروف‌ترین غذا‌های چینی که به ویژه در شهر پکن شهرت زیادی دارد ژاجیانگ می‌ین یا خوراک نودل با سس سویا است. در واقع این غذا آن قدر در پکن شهرت دارد که گاهی آن را نودل پکنی هم می‌نامند. این غذا از سه ماده اصلی تشکیل شده است:نودل دست ساز، سبزیجات خرد شده و گوشت. سبزیجات استفاده شده در این غذا با توجه به فصل تغییر می‌کند، اما هیچ وقت کمتر از 7 نوع سبزیجات نخواهد بود. از آن جا که این غذا به سرعت آماده می‌شود گزینه‌ای عالی برای کسانی است که می‌خواهند سریع یک شام یا ناهار خوشمزه بخورند. اگر به رستوران بروید و این غذا را سفارش بدهید چند دقیقه بعد غذا روی میزتان خواهد بود! از طرفی قیمت این غذا هم چندان گران نیست و می‌توانید با هزینه‌ای مقرون به صرفه یک وعده غذای سریع و خوشمزه نوش جان کنید.
7- شوآن یانگرو | Shuan Yangrou
شوآن یانگرو نام یکی از محبوب‌ترین غذا‌های چینی و پکنی است که سابقه آن به دودمان یوآن بر می‌گردد. این غذا به سبک هات پات تهیه می‌شود که در واقع یک ظرف بزرگ آب یا سوپِ در حال جوش است. این ظرف را وسط میز قرار می‌دهند و افراد مواد مختلف مثل گوشت و سبزیجات را چند دقیقه داخل آب جوش قرار می‌دهند تا پخته شود و بعد می‌خورند. شوآن یانگرو غذای گوشت بره است که به همین شیوه جالب تهیه می‌شود. برش‌های نازک گوشت بره روی میز قرار می‌گیرد و هر کس یک برش گوشت را مدتی داخل این آب جوش قرار می‌دهد و بعد که گوشت پخته شد آن را با سس کنجد مزه دار می‌کند و می‌خورد.
8- سیب زمینی رنده و سرخ شده | Tudou Si
اگر شما هم عاشق سیب زمینی و مشتقاتش هستید می‌توانید یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های چینی را امتحان کنید. این غذا تودو سی نام دارد که در واقع سیب زمینی رنده شده و سرخ شده است که همراه با فلفل سبز، سبزیجات و ادویه‌های مختلف سرو می‌شود. البته وقتی ظاهر این غذا را می‌بینید به نظرتان سیب زمینی کاملا سرخ نشده و هنوز خام است، اما پیشنهاد می‌کنیم این غذای چینی را امتحان کنید و از شیوه خاص چینی‌ها برای تهیه سیب زمینی سرخ شده لذت ببرید.
9- نودل سرخ شده یا چو مِین | Chow Mein
چو مِین تلفظ کانتونی است و به معنای نودل سرخ شده و تفت داده شده است. این غذا در هر رستوران و منطقه ممکن است به صورت مختلفی تهیه شود، اما به طور کلی، از نودل، گوشت (مرغ، گاو، میگو )، پیاز و جعفری تهیه می‌شود. چو مِین یکی از محبوب‌ترین غذا‌های چینی است و در سفر به چین می‌توانید این غذای خوشمزه را در رستوران‌های شهر امتحان کنید. برای تهیه چو مین ابتدا نودل‌ها را مدتی در آب جوش قرار می‌دهند تا نرم شود. سپس اجازه می‌دهند نودل‌ها خنک شوند و بعد آن‌ها را در ماهیتابه سرخ می‌کنند و با ترکیب با سبزیجات و مواد دیگر سرو می‌کنند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عصرانه/ موهیتو توت فرنگی؛ نوشیدنی بی نقص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی جوجه تیغی»

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ سرد مرغ و ماست

غذای اصلی/ اگر در خوردن گوشت قرمز ممنوعیت دارید، «استیک مرغ» بخورید

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک باقلوا شربتی»

دکوراسیون اتاق خواب عروس چگونه باشد؟

غذای اصلی/ «شامی بادمجان»، غذایی خوشمزه و مقوی

میز اردور/ «سالاد لبنانی» چه جوری درست میشه؟

چهار اصل طلایی در برداشتن ابرو!

نکاتی درباره استفاده از رژلب مایع

سوپ و آش/ «اسپه شله» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ خورش گوجه سبز، ترش و دلچسب

چگونه ریمل طبیعی درست کنیم؟

فوت آشپزی/ چگونه مانع از خمیر شدن برنج شویم؟

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟