آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ در طبیعت دونات شکری نوش جان کنید خانه داري

شیرینی ها/ در طبیعت دونات شکری نوش جان کنید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ در طبیعت دونات شکری نوش جان کنید
١٥٢
٠
گردالی / یک مزیتی که طبیعت گردی و کمپینگ دارد، این است که به طرز عجیبی باعث می شود همه غذاها و خوراکی ها خوشمزه تر به نظر بیایند. به همین خاطر دست پر بودن در چنین شرایطی با تنوع مزه های مختلف می تواند لذتبخش باشد. مثلا خوردن یک دونات گرم که روی آتش درست شده است می تواند حسابی حالتان را خوب کند.
چی لازم دارم:
1 پیمانه آرد، 1٫5 قاشق چایخوری بکینگ پودر، 1/2 قاشق چایخوری نمک، 3 قاشق غذاخوری شیر خشک، 2 قاشق غذاخوری شکر، 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا
چه جوری درست میشه:
در یک کاسه آرد، بکینگ پودر، نمک، پودر شیر خشک و شکر را مخلوط کرده و سپس روغن را به آن اضافه کنید. می توانید با استفاده از دستانتان خمیر را ورز بدهید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. این مخلوط را می توانید تا دو هفته به همین شکل نگهدارید.
هر وقت که تصمیم به درست کردن دونات گرفتید، مخلوط را در یک کاسه با 1/4 پیمانه آب مخلوط کرده و هم بزنید. وقتی کامل هم خورد، آنها را به شکل دایره روی ماهیتابه داغ بریزید. با قاشق آن را کمی پخش کنید تا قطر دلخواه را بگیرد، و سپس درون آن یک سوراخ ایجاد کنید.
اگر با ماهیتابه این کار را انجام می دهید، برای آن یک در یا یک پوشش پیدا کنید و سپس روی شعله آتش بگذارید تا دونات ها طلایی رنگ شوند. این کار را می توانید روی فویل آلومینیومی هم امتحان کنید. وقتی که دونات ها آماده شدند، روی آنها را با شکر بپوشانید تا طعم بهتری بگیرند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

صبحانه/ پای موز خامه‌ای؛ پیشنهاد مهیج اول صبح

فوت آشپزی/ چند نوع شکر داریم؟

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی