آریا بانو

آخرين مطالب

فوت آشپزی/ ماکارونی رنگین کمان خلاقانه بپزید خانه داري

فوت آشپزی/ ماکارونی رنگین کمان خلاقانه بپزید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
فوت آشپزی/ ماکارونی رنگین کمان خلاقانه بپزید
١٧٩
٠
بیتوته / ماکارونی یکی از غذا‌های ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید شده و قبل از خوردن جوشانده می‌شود.
معنا و شکل ظاهری ماکارونی برحسب کشور و یا منطقه تفاوت دارد. در ژاپن معمولاً به نوعی پاستا گفته می‌شود که شکل ظاهری آن به صورت میله‌ای کوتاه سوراخ دار یا به شکل صدف یا طرح‌های متنوع دیگر است.
اگر فکر می‌کنید ماکارونی معمولی، غذای محبوب شماست، صبر کنید تا نحوه درست کردن ماکارونی رنگین کمان را برایتان شرح دهیم. این ماکارونی جادویی است.
ماکارونی‌های رنگی در بازار موجود است، ولی در اینجا قرار است خودمان رنگ ماکارونی‌های معمولی را به دلخواهمان تغییر دهیم.
طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی و چیپس پارمزان
اول باید ماکارونی‌ها را مطابق دستورالعمل روی بسته ماکارونی، داخل آب بجوشانید تا نرم شوند.
در حالیکه ماکارونی‌ها در حال پختن داخل آب هستند، مواد رنگی را آماده کنید. از هر رنگی که دوست دارید استفاده کنید، ولی اینجا ما از رنگ‌های قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی و بنفش استفاده کردیم. حدود 20 قطره از هر رنگ غذا را با 2 قاشق غذاخوری آب داخل هر کیسه زیپ دار بریزید.
وقتی ماکارونی را حرارت دادید، آب آن را بگیرید و فوراً آب سرد روی آن‌ها بریزید تا روند پخت متوقف شود.
ماکارونی را تقسیم کنید و هر بخش را داخل کیسه‌های رنگی بریزید. زیپ آن‌ها را ببندید و هر کیسه را خوب تکان دهید تا رنگ غذا کاملاً به خورد ماکارونی برود. حداقل یک دقیقه برای هر کیسه وقت بگذارید.
سپس کیسه‌ها را یکی یکی باز کنید و داخل سبد بریزید و دوباره با آب سرد آبکشی کنید تا رنگ‌های اضافی شسته شود و آن‌ها را داخل قابلمه بریزید. ماکارونی را خوب هم بزنید.
سس دلخواهتان را به ماکارونی اضافه کنید و اگر دوست داشتید پنیر پارمزان هم اضافه کنید.
نحوه درست کردن چیپس‌های پارمزان:
چیپس پارمزان با این ماکارونی خیلی خوشمزه می‌شود و شکل آن هم مثل ابری روی این رنگین کمان است.
فر را روی درجه 350 بگذارید. روی سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و برای هر ابر پارمزانی، 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به شکل دایره بریزید. بهتر است از قالب گرد استفاده کنید.
بعد حدود 4 تا 5 دقیقه آن‌ها را داخل فر حرارت دهید تا پنیر‌ها آب شوند و لبه‌های آن‌ها طلایی شود. سینی را بعد از 5 دقیقه از فر درآورید و کاغذ روغنی را در جایی بگذارید بمانند تا سرد شود و آماده سرو کردن شود. بهتر است پنیر‌ها را قبل از ماکارونی آماده کنید.
ماکارونی‌های رنگی با رنگ‌های طبیعی:
لبو و اسفناج به مقدار لازم
ماکارونی 1 بسته
طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی - ماکارونی رنگی:
ابتدا لبو و اسفناج را بگذارید با آب کاملا بپزند.
بعد از پخته شدن آب ان‌ها را کاملا بگیرید و در دو ظرف جدا بریزید.
ماکارونی تان را به دو قسمت تقسیم کرده و هرقسمت را در قابلمه‌ای پر از آب جوش بریزید.
مانند زمانی که به صورت ساده ماکارونی را داخل قابلمه برای آبکش کردن می‌ریزید، آن را داخل قابلمه در حال جوشیدن ریخته و حدود 2 الی 3 دقیقه صبر کنید.
سپس آب لبو و اسفناج را به دو قابلمه اضافه کرده و بگذارید 10 الی 15 دقیقه با آن‌ها جوش بخورید. در انتها ماکارونی‌ها را آبکش کرده و از خوردن غذای تان لذت ببرید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عصرانه/ موهیتو توت فرنگی؛ نوشیدنی بی نقص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی جوجه تیغی»

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ سرد مرغ و ماست

غذای اصلی/ اگر در خوردن گوشت قرمز ممنوعیت دارید، «استیک مرغ» بخورید

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک باقلوا شربتی»

دکوراسیون اتاق خواب عروس چگونه باشد؟

غذای اصلی/ «شامی بادمجان»، غذایی خوشمزه و مقوی

میز اردور/ «سالاد لبنانی» چه جوری درست میشه؟

چهار اصل طلایی در برداشتن ابرو!

نکاتی درباره استفاده از رژلب مایع

سوپ و آش/ «اسپه شله» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ خورش گوجه سبز، ترش و دلچسب

چگونه ریمل طبیعی درست کنیم؟

فوت آشپزی/ چگونه مانع از خمیر شدن برنج شویم؟

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟