آریا بانو

آخرين مطالب

نکاتی مهم برای کنسرو کردن و نحوه نگهداری برگ مو خانه داري

نکاتی مهم برای کنسرو کردن و نحوه نگهداری برگ مو

  بزرگنمايي:

آریا بانو - دلمه برگ مو یکی از پرطرفدار ترین دلمه ها در ایران است ما در این مطلب شیوه نگهداری برگ مو در فصل هایی که به برگ مو سالم دسترسی ندارید برای شما عزیزان آماده کرده ایم

برگ مو یکی از برگ ها خوردنی و خوشمزه ای است که با آن می توان انواع دلمه های خوشمزه درست
کرد مادر فصل هایی که دسترسی برگ مو تازه ندارید می توانید در فصل برگ مو آن را کنسرو و نگهداری کنید
در این مطلب از پرشین وی ما نحوه نگهداری برگ مو را برای شما عزیزان آماده کرده ایم
نحوه نگهداری برگ مو
در این روش برگهای تازه و بزرگ مو را شسته و دسته بندی کرده و به وسیله یک سوزن نخ
را از برگها رد کرده و از طرف دیگر در می آوریم و دو طرف نخ را به هم گره
می زنیم و از یک جای مناسب زیر نور آفتاب آویزان می کنیم باید مواظب باشیم که گرد و خاک
روی برگها ننشیند و چند روزی صبر می کنیم تا برگها خشک شوند بعد برگها را در یک جای مناسب
نگهداری می کنیم که نه رطوبت داشته باشد و نه برگها خرد شوند چون در حالت خشک، شکننده هستند و
زمان مصرف، چند ساعت قبل از تهیه دلمه، برگها را در یک ظرف بزرگ آب ولرم خیس می کنم.
این روش خیلی قدیمی است.
نگهداری برگها در آب نمک :
در این روش آب را جوش آورده و نمک را در آن می ریزیم و چند جوش که زد شعله
را خاموش کرده و می گذاریم تا آب نمک خنک شود بعد برگهای شسته شده و دسته بندی شده را
در ظرف مخصوص ریخته و رویشان آب نمک می ریزیم تا زمانی که روی برگها را بگیرد.
هنگام مصرف چند ساعت قبل برگها را در آب را معمولی می اندازیم تا شوریش گرفته شود اخیرا هم برگها
را به صورت رولتی می پیچند نحوه نگهداری برگ مو و در یک بطری نوشابه (1٫5 لیتری) می اندازند و رویش آب نمک می
ریزند به خاطر اینکه هر چه درب ظرف تنگتر باشه نفوذ هوا کمتر است و جلوی فاسد شدن برگها را
می گیرد و هنگام مصرف بطری را با چاقو بریده نحوه نگهداری برگ مو و برگها را از داخلش در می آوریم.
نگهداری برگ مو





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید

با گوجه فرنگی گل رز درست کنید

غذای ملل/ یک وعده غذای ایتالیایی ساده با دسر

سفره آرایی/ ایده هایی تزئین غذای کودک

صبحانه/ خلاقیتی جدید با تخم مرغ

دستور تهیه شربتی که با بیماری گوارشی مبارزه می کند

مربای هویج؛ همان خوشمزه همیشگی

زیباترین سالادهای بهاری برای جشن ها و مهمانی ها

غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید

نوشیدنی ها/ آب سیب بخورید تا زیبا و جوان بمانید

تزئین جذاب یک مدل سالاد برای مهمانی و تولد

میز اردور/ لبو با سس ماست؛ خوش رنگ و اشتهاآور

نوشیدنی ها/ هات چاکلت؛ پیشنهاد شب های خنک بهاری

طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل

شام/ سالاد مرغ را به سبک آسیایی کامل و مغذی میل کنید

با «شوکوبیس» قلب کودکان را تسخیر کنید

میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک

میز اردور/ کرم کافی میکس؛ دسر لاکچری

سوپ و آش/ آش هفت ترشی؛ غذای محبوب مازندرانی

دستور تهیه ساده ترین کوکی خانگی

میز اردور/ طرز تهیه «ژله ویترینی»

عصرانه/ دستور تهیه ستده ترین کوکی خانگی

آموزش طبخ بادمجان شکم پر

غذای اصلی/ کباب تابه ای مرغ مخصوص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پادرازی»

غذای اصلی/ طرز تهیه «پیتزای سیب زمینی»

چگونه از روغن زیتون برای زیبایی استفاده کنیم

شیرینی ها/ طرز تهیه «کرم لیموترش»

غذای اصلی/ سمبوسه سیب زمینی و عدس غذایی سریع و راحت

طرز تهیه ماهی با سس شوید

شیرینی ها/ کیک اسفناج و پسته؛ برای سلایق خاص

میزاردور/ طرزتهیه سالاد تبوله با باقلا

چگونه پیاز را در فریزر نگه داریم؟

سوپ و آش/ طرز تهیه یک سوپ برای پاکسازی بدن در فصل بهار

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!