آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ خورشت فسنجان؛ خوشمزه تر و دلچسب تر از همیشه خانه داري

غذای اصلی/ خورشت فسنجان؛ خوشمزه تر و دلچسب تر از همیشه

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ خورشت فسنجان؛ خوشمزه تر و دلچسب تر از همیشه
٤٣٦
٠
آخرین خبر / ‍روش کلاسیک تهیه فسنجون با مرغه اما با گوشت هم درستش میکنن و علاوه بر این میتونه شیرین، ترش یا ملس باشه که این طعم بسته به مقدار چاشنی ها (شکر و رب انار) تعیین میشه
چی لازم دارم:
گردو ٥٠٠ گرم
گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم
پیاز ١ عدد
رب انار ٥ قاشق غذاخوری
شکر ٣ قاشق غذاخوری
نمک و دارچین به مقدار لازم
چطور بپزم:
اول از همه قلقلی هارو درست کنین و سرخ کنین و کنار بذارین
حالا گردوها رو چرخ کنید( با چرخ گوشت چرخ کنید فسنجون بیشتر روغن میندازه اما با غذا ساز یا بِلِندر هم میتونین این کار رو انجام بدین ) پیاز رو نگینی کنین و تو روغن خیلی کم تفت بدین، کمی دارچین و نمک بزنید و گردوی چرخ شده رو اضافه کنین، مجدد تفت بدین( ازش غافل نشین چون سریع ته میگیره) حالا ٣ لیوان آب سرد اضافه کنین و حرارت رو زیاد کنین تا به جوش بیاد ، بعد از اینکه به جوش اومد حرارت رو کم کنین و اجازه بدین به مدت ٤ الی ٥ ساعت گردوها با اب بجوشن و کاملا به روغن بیوفتن(حرارت کم باشه حتما) من خودم معمولا شب تا صبح میذارم بمونه تقریبا ٨ ساعت میشه
بعد از پختن گردوها رب انار ،شکر ،نمک و دو قاشق چایخوری دارچین اضافه کنین ( رنگ تیره خورش بعد از پخت گردو بدست میاد پس یکی دو ساعت اول اگه رنگ خورش تیره نشد نگران نشین)
گوشت های قلقلی که از قبل اماده کرده بودیم رو به خورش اضافه میکنیم و حدود 1 ساعت دیگه با حرارت کم زمان میدیم تا خورش جا بیوفته و آماده سرو بشه
نکات:
میتونین اواخر پخت اگه مایل بودین چند تکه یخ اضافه کنین که اصطلاحا خورش شُک بشه و به روغن بیوفته
میزان ترشی و شیرینی خورش کاملا سلیقه ای هست و میتونین مقدار هر کدوم رو بیشتر بریزین
اگه خورشتون سفت شد میتونین به مقدار لازم آب اضافه کنین
حتما دقت کنین که موقع تفت دادن پیاز از روغن خیلی کمی استفاده کنین





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عادت های استرس زا

راههای شستن کلم بروکلی

طرز تهیه کوکو باقلا

چطور در طراحی و نقاشی سایه بزنیم؟

در خانه با سیر بوتاکس برای صورت بسازید

روشی جذاب برای تزئین شمع با دستمال کاغذی

مدل های جدید کابینت آشپزخانه

در ترکیه چه لباس هایی مد است؟

طرز تهیه کمپوت چند میوه

آموزش آرایش روزانه ساده و طبیعی

طرز تهیه قارچ کاراملی

قاب های دست ساز که موبایلتان را خاص می کند

خلاقیت های هنری با اتو و کاغذ روغنی

ویدئویی که کودکتان را تبدیل به پیکاسو می کند!

10 پیشنهاد برای تمیز کردن و دکوراسیون منزل

اورژانس پوست و مو در تابستان

ایده هایی جالب برای گیفت تولد

تمیز کردن شیرآلات با چند روش ساده خانگی

جدیدترین مدل های لباس مجلسی با حجاب

خواص گردو هندی

رنگ مو تابستانی سال 2019

با لباس مجلسی عربی در مجاس بدرخشید

مدل های جدید بلوز زنانه

طرز تهیه کیک موز

کرپ ژامبون و پنیر

نحوه شستن لباس عروس در منزل و نگهداری از آن

چگونه ظروف استیل را درخشان کنیم

مدل های 2019 پرده پذیرایی

کاردستی مخصوص هیجان انگیز کردن جشن های خانوادگی!

طرز تهیه مربا توت سیاه

آموزش دوخت سبد جهیزیه

آموزش حرفه‌ای آرایش صورت گرد

تمیز کردن موم شمع از روی سطوح مختلف

رازهای آرایشی که سن و سالتان را پنهان می کند!

زشت ترین رنگ های دنیا در دکوراسیون داخلی

غذاهایی که نباید در مایکروویو گرم شود!

با دو گلدان باربیکیوی خانگی بسازید!

خلاقیت دخترانه با گل و برگ های طبیعی

12 کاربرد جالب عسل که از آن بی خبرید!

بهترین اکسیرهای زیبایی جهان

کاندوم فضایی چیست و انواع آن کدامند؟

طرز تهیه کیک نسکافه کنجدی

کاردستی بی نظیر با فویل آلومینیومی

شادابی تابستانی با گل های خانگی

رنگ موی قهوه ای موکا به زنان ایرانی میاد؟!

آموزش تصویری ساخت دسته گل پارچه ای شیک

آموزش جدیدترین شمع ژله ای

مگنت یخچال به شکل شیرینی ماکارون

زیورآلات جادویی که دل خانم ها را می برد!

کیف های زنانه شیک و مد روز