آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ خورشت فسنجان؛ خوشمزه تر و دلچسب تر از همیشه خانه داري

غذای اصلی/ خورشت فسنجان؛ خوشمزه تر و دلچسب تر از همیشه

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ خورشت فسنجان؛ خوشمزه تر و دلچسب تر از همیشه
٤٣٦
٠
آخرین خبر / ‍روش کلاسیک تهیه فسنجون با مرغه اما با گوشت هم درستش میکنن و علاوه بر این میتونه شیرین، ترش یا ملس باشه که این طعم بسته به مقدار چاشنی ها (شکر و رب انار) تعیین میشه
چی لازم دارم:
گردو ٥٠٠ گرم
گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم
پیاز ١ عدد
رب انار ٥ قاشق غذاخوری
شکر ٣ قاشق غذاخوری
نمک و دارچین به مقدار لازم
چطور بپزم:
اول از همه قلقلی هارو درست کنین و سرخ کنین و کنار بذارین
حالا گردوها رو چرخ کنید( با چرخ گوشت چرخ کنید فسنجون بیشتر روغن میندازه اما با غذا ساز یا بِلِندر هم میتونین این کار رو انجام بدین ) پیاز رو نگینی کنین و تو روغن خیلی کم تفت بدین، کمی دارچین و نمک بزنید و گردوی چرخ شده رو اضافه کنین، مجدد تفت بدین( ازش غافل نشین چون سریع ته میگیره) حالا ٣ لیوان آب سرد اضافه کنین و حرارت رو زیاد کنین تا به جوش بیاد ، بعد از اینکه به جوش اومد حرارت رو کم کنین و اجازه بدین به مدت ٤ الی ٥ ساعت گردوها با اب بجوشن و کاملا به روغن بیوفتن(حرارت کم باشه حتما) من خودم معمولا شب تا صبح میذارم بمونه تقریبا ٨ ساعت میشه
بعد از پختن گردوها رب انار ،شکر ،نمک و دو قاشق چایخوری دارچین اضافه کنین ( رنگ تیره خورش بعد از پخت گردو بدست میاد پس یکی دو ساعت اول اگه رنگ خورش تیره نشد نگران نشین)
گوشت های قلقلی که از قبل اماده کرده بودیم رو به خورش اضافه میکنیم و حدود 1 ساعت دیگه با حرارت کم زمان میدیم تا خورش جا بیوفته و آماده سرو بشه
نکات:
میتونین اواخر پخت اگه مایل بودین چند تکه یخ اضافه کنین که اصطلاحا خورش شُک بشه و به روغن بیوفته
میزان ترشی و شیرینی خورش کاملا سلیقه ای هست و میتونین مقدار هر کدوم رو بیشتر بریزین
اگه خورشتون سفت شد میتونین به مقدار لازم آب اضافه کنین
حتما دقت کنین که موقع تفت دادن پیاز از روغن خیلی کمی استفاده کنین





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی