آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ سالاد سیب و کرفس خانه داري

میز اردور/ سالاد سیب و کرفس

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ سالاد سیب و کرفس
٤٤
٠
خراسان / شکر- یک دوم قاشق سوپ خوری
خامه - یک قاشق سوپ خوری
سس مایونز- یک قاشق سوپ خوری
کشمش - یک قاشق سوپ خوری
آب لیمو- یک قاشق سوپ خوری
نعناع و گشنیز- یک قاشق سوپ خوری
ساقه کرفس -250 گرم
سیب -500 گرم
گردو -50 گرم
کاهو - چند برگ
اگرهنوز از سیب های عیدتان باقی مانده و نگرانید که خراب شود و مجبور شوید آن ها را دور بریزید، سیب ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک برش دهید و کمی آب لیمو روی آن بزنید تا سیاه نشود، سپس ساقه کرفس را به صورت خلالی نازک خرد کنید.
بعد گردو و کشمش را به صورت جداگانه چند دقیقه در آب جوش خیس کنید تا مرطوب شود و بعد از مرطوب شدن، گردو را خرد کنید و همراه کشمش، کاهو، نعناع و گشنیز به سیب و کرفس اضافه و مخلوط کنید.
برای سس سالاد، سس مایونز، خامه و شکر را مخلوط و به سالاد اضافه کنید.
نکته
این سالاد برای وعده شام بسیار مناسب است.
به دلیل استفاده از سبزیجات مختلف در این سالاد، می توان از آن به عنوان منبع غنی ویتامین ها یاد کرد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عصرانه/ موهیتو توت فرنگی؛ نوشیدنی بی نقص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی جوجه تیغی»

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ سرد مرغ و ماست

غذای اصلی/ اگر در خوردن گوشت قرمز ممنوعیت دارید، «استیک مرغ» بخورید

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک باقلوا شربتی»

دکوراسیون اتاق خواب عروس چگونه باشد؟

غذای اصلی/ «شامی بادمجان»، غذایی خوشمزه و مقوی

میز اردور/ «سالاد لبنانی» چه جوری درست میشه؟

چهار اصل طلایی در برداشتن ابرو!

نکاتی درباره استفاده از رژلب مایع

سوپ و آش/ «اسپه شله» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ خورش گوجه سبز، ترش و دلچسب

چگونه ریمل طبیعی درست کنیم؟

فوت آشپزی/ چگونه مانع از خمیر شدن برنج شویم؟

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟