آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ خانه داري

میز اردور/ آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ
٢١٦
٠
برترین ها /خاگینه‌ها میان وعده و صبحانه‌های بسیار لذیذ و با دستور پخت متنوع می‌باشند. خاگینه ذرت را می‌توان به تنهایی و یا با موادی هم، چون هویج و کدوی ریز خرد شده و یا هر ماده دیگر در دسترسی پخت. اگر نگران سرخ شدن این میان وعده هستید می‌توانید بعد از سرخ کردن آن‌ها را در یک کاغذ دستمالی حوله‌ای و یا کاغذ‌های مخصوص آشپزی روغن گیری کنید. اندازه این خاگینه‌ها بسته به سلیقه شما می‌باشند می‌توانید کل ماهیتابه را با مواد بپوشانید و یا این که به اندازه چند قاشق در تابه ریخته و سرخ نمایید.
در هنگام سرو خاگینه ذرت از سس کچاب و یا ماست موسیر برای خوش طعم شدن می‌توانید استفاده کنید. ذرت‌ها بدلیل وجود نشاسته فراوان و وجود ویتامین‌های خانواده گروه B باید در حجم وسیعی از مقولات مورد استفاده هرم غذایی خانواده قرار گیرند. به دلیل وجود سرخ کردن این دستور غذایی می‌توانید در کنار تزیینات غذایی مجالس از آن‌ها استفاده کنید تا اگر نگران کالری بیش از حد آن‌ها هستید تنها به میزان کمی در کنار وعده غذایی اصلی قرار گیرند.
دستور پخت خاگینه ذرت تنها به کشور ایران تعلق نداشته و سراسر نقاط جهان از آن به شکل‌ها و طعم‌های مختلف استفاده می‌کنند. ذرت مورد استفاده در این دستور هم می‌تواند به صورت حاضری نوع کنسروی و هم به صورت منجمد شده خانگی و یا پخته شده تازه استفاده شود. در نوع کنسروی از میزان شوری و تندی آن اطمینان حاصل کنید. چنان چه شوری و تندی زیادی دارند از مقادیر نمک و فلفل موجود در دستور بکاهید. بهتر است این میان وعده را به صورت تازه مصرف کنید. استفاده از خورد شده ریز سبزیجات تازه هم در خوش طعم کردن آن موثر است.
مواد لازم
دانه ذرت: 3 فنجان
آرد کامل: 1 فنجان
شکر: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ هم زده: 2 عدد
پودر پکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای خوری
خامه سفت: 3/4 فنجان
روغن: برای سرخ کردن
فلفل دلمه‌ای: برای تزیین
سس مورد دلخواه: به مقدار لازم
آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ
مراحل پخت
1. ابتدا خامه و تخم مرغ‌ها را با هم در یک کاسه مخلوط نمایید.
2. ذرت، آرد، شکر، پکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
3. این دو ترکیب را با هم مخلوط کنید.
4. حال می‌توانید ترکیب حاصله را در تابه محتوی روغن داغ سرخ کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه دسر شاتوت

عادت های استرس زا

راههای شستن کلم بروکلی

طرز تهیه کوکو باقلا

چطور در طراحی و نقاشی سایه بزنیم؟

در خانه با سیر بوتاکس برای صورت بسازید

روشی جذاب برای تزئین شمع با دستمال کاغذی

مدل های جدید کابینت آشپزخانه

در ترکیه چه لباس هایی مد است؟

طرز تهیه کمپوت چند میوه

آموزش آرایش روزانه ساده و طبیعی

طرز تهیه قارچ کاراملی

قاب های دست ساز که موبایلتان را خاص می کند

خلاقیت های هنری با اتو و کاغذ روغنی

ویدئویی که کودکتان را تبدیل به پیکاسو می کند!

10 پیشنهاد برای تمیز کردن و دکوراسیون منزل

اورژانس پوست و مو در تابستان

ایده هایی جالب برای گیفت تولد

تمیز کردن شیرآلات با چند روش ساده خانگی

جدیدترین مدل های لباس مجلسی با حجاب

خواص گردو هندی

رنگ مو تابستانی سال 2019

با لباس مجلسی عربی در مجاس بدرخشید

مدل های جدید بلوز زنانه

طرز تهیه کیک موز

کرپ ژامبون و پنیر

نحوه شستن لباس عروس در منزل و نگهداری از آن

چگونه ظروف استیل را درخشان کنیم

مدل های 2019 پرده پذیرایی

کاردستی مخصوص هیجان انگیز کردن جشن های خانوادگی!

طرز تهیه مربا توت سیاه

آموزش دوخت سبد جهیزیه

آموزش حرفه‌ای آرایش صورت گرد

تمیز کردن موم شمع از روی سطوح مختلف

رازهای آرایشی که سن و سالتان را پنهان می کند!

زشت ترین رنگ های دنیا در دکوراسیون داخلی

غذاهایی که نباید در مایکروویو گرم شود!

با دو گلدان باربیکیوی خانگی بسازید!

خلاقیت دخترانه با گل و برگ های طبیعی

12 کاربرد جالب عسل که از آن بی خبرید!

بهترین اکسیرهای زیبایی جهان

کاندوم فضایی چیست و انواع آن کدامند؟

طرز تهیه کیک نسکافه کنجدی

کاردستی بی نظیر با فویل آلومینیومی

شادابی تابستانی با گل های خانگی

رنگ موی قهوه ای موکا به زنان ایرانی میاد؟!

آموزش تصویری ساخت دسته گل پارچه ای شیک

آموزش جدیدترین شمع ژله ای

مگنت یخچال به شکل شیرینی ماکارون

زیورآلات جادویی که دل خانم ها را می برد!