آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ خانه داري

میز اردور/ آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ
٢١٦
٠
برترین ها /خاگینه‌ها میان وعده و صبحانه‌های بسیار لذیذ و با دستور پخت متنوع می‌باشند. خاگینه ذرت را می‌توان به تنهایی و یا با موادی هم، چون هویج و کدوی ریز خرد شده و یا هر ماده دیگر در دسترسی پخت. اگر نگران سرخ شدن این میان وعده هستید می‌توانید بعد از سرخ کردن آن‌ها را در یک کاغذ دستمالی حوله‌ای و یا کاغذ‌های مخصوص آشپزی روغن گیری کنید. اندازه این خاگینه‌ها بسته به سلیقه شما می‌باشند می‌توانید کل ماهیتابه را با مواد بپوشانید و یا این که به اندازه چند قاشق در تابه ریخته و سرخ نمایید.
در هنگام سرو خاگینه ذرت از سس کچاب و یا ماست موسیر برای خوش طعم شدن می‌توانید استفاده کنید. ذرت‌ها بدلیل وجود نشاسته فراوان و وجود ویتامین‌های خانواده گروه B باید در حجم وسیعی از مقولات مورد استفاده هرم غذایی خانواده قرار گیرند. به دلیل وجود سرخ کردن این دستور غذایی می‌توانید در کنار تزیینات غذایی مجالس از آن‌ها استفاده کنید تا اگر نگران کالری بیش از حد آن‌ها هستید تنها به میزان کمی در کنار وعده غذایی اصلی قرار گیرند.
دستور پخت خاگینه ذرت تنها به کشور ایران تعلق نداشته و سراسر نقاط جهان از آن به شکل‌ها و طعم‌های مختلف استفاده می‌کنند. ذرت مورد استفاده در این دستور هم می‌تواند به صورت حاضری نوع کنسروی و هم به صورت منجمد شده خانگی و یا پخته شده تازه استفاده شود. در نوع کنسروی از میزان شوری و تندی آن اطمینان حاصل کنید. چنان چه شوری و تندی زیادی دارند از مقادیر نمک و فلفل موجود در دستور بکاهید. بهتر است این میان وعده را به صورت تازه مصرف کنید. استفاده از خورد شده ریز سبزیجات تازه هم در خوش طعم کردن آن موثر است.
مواد لازم
دانه ذرت: 3 فنجان
آرد کامل: 1 فنجان
شکر: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ هم زده: 2 عدد
پودر پکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای خوری
خامه سفت: 3/4 فنجان
روغن: برای سرخ کردن
فلفل دلمه‌ای: برای تزیین
سس مورد دلخواه: به مقدار لازم
آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ
مراحل پخت
1. ابتدا خامه و تخم مرغ‌ها را با هم در یک کاسه مخلوط نمایید.
2. ذرت، آرد، شکر، پکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
3. این دو ترکیب را با هم مخلوط کنید.
4. حال می‌توانید ترکیب حاصله را در تابه محتوی روغن داغ سرخ کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید