آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه املت پیتزا خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٤٣
٠
آخرین خبر / ابتدا #پنیرایتالیایی #پروولون را برش داده ، به ترتیب نشان داده شده طبق فیلم روی #خمیر👇👇 داخل ظرف قرار می دهیم.
#پیاز و #سیب_زمینی را ریز کرده بین #پنیر ها و خمیر قرار داده ، برای سس از ترکیب زیر استفاده می کنیم:
#تخم_مرغ ها را با #بیکن سرخ شده , #خامه کم چرب و #نمک و #فلفل_سیاه مخلوط می کنیم.
#سس را روی ترکیب #املت ریخته داخل فر با دمای 180 درجه 40 دقیقه می پزیم. 👆👆طرز تهیه خمیر :
مواد لازم برای 400 گرم :
#آردگندم : 250 گرم
#کره : 125 گرم
#زرده_تخم_مرغ : 1 عدد
#نمک : 1 قاشق چای خوری
#مایه_خمیر : 10 گرم
#آب به مقدار لازم
ابتدا کره را آب کرده با نمک و زرده #تخم_مرغ و مایه خمیر حل شده داخل آب را به آرد اضافه می کنیم ، کم کم آب ولرم را اضافه می کنیم تا خمیر یکدست و نچسبی داشته باشیم. یک ساعت جای گرم قرار داده تا ور بیاد.
1h





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

نوشیدنی ها/ طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

املت فلفل سبز و سیب زمینی؛ آخر هفته‌ای پرانرژی داشته باشید

سوپ مرغ و برنج خامه ای

غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی

غذای اصلی/ آموزش پخت خوراک زبان

غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟

غذای اصلی/ دستور تهیه خوراک «چیز برگر»

آموزش تهیه کیک پنیری توت فرنگی

شیرینی ها/ طرز تهیه براونی کدو تنبل

طرز تهیه شیرینی فینگرفودی

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت همراه با مرغ و آلو سیاه

آموزش گلهای کچه ای

آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

سوپ شیر؛ پیش غذایی که هرگز از مد نمی افتد

غذای ملل/ دستور تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

این غذای جدید و خوش آب و رنگ را حتما امتحان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش هایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی ها

غذای اصلی/ خورشتی برای عاشقان چغاله بادام

ناهار/ عطرخوش پستو در کنار لطافت خامه

معجزه و کاربرد روغن گل رز برای زیباتر شدن

رنگ‌های مناسب برای پوست تیره

شیرینی ها/ پای توت فرنگی و ریواس؛ بهاری ترین انتخاب هفته

آموزش تهیه قطاب چیپس پسته؛ جدید و کم هزینه

برای شیک پوش بودن در بارداری چه کنم؟

ایده هایی برای دخترانه شدن اتاق

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید

با گوجه فرنگی گل رز درست کنید

غذای ملل/ یک وعده غذای ایتالیایی ساده با دسر

سفره آرایی/ ایده هایی تزئین غذای کودک

صبحانه/ خلاقیتی جدید با تخم مرغ

دستور تهیه شربتی که با بیماری گوارشی مبارزه می کند

بهترین لباس هایی که در سفرهای بهاری باید به همراه داشته باشید

خوشمزه ترین و سالم ترین صبحانه ها برای کودکان

مربای هویج؛ همان خوشمزه همیشگی

خمیر ایتالیایی برای درست کردن عروسک

زیباترین سالادهای بهاری برای جشن ها و مهمانی ها

غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید

نوشیدنی ها/ آب سیب بخورید تا زیبا و جوان بمانید

تزئین جذاب یک مدل سالاد برای مهمانی و تولد

میز اردور/ لبو با سس ماست؛ خوش رنگ و اشتهاآور

نوشیدنی ها/ هات چاکلت؛ پیشنهاد شب های خنک بهاری

طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل

شام/ سالاد مرغ را به سبک آسیایی کامل و مغذی میل کنید

با «شوکوبیس» قلب کودکان را تسخیر کنید

میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک