آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ دستور تهیه « دسر کدو تنبل با بیسکویت» خانه داري

میز اردور/ دستور تهیه « دسر کدو تنبل با بیسکویت»

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ دستور تهیه « دسر کدو تنبل با بیسکویت»
١٤١
٠
سوران / چی لازم دارم:
کدو تنبل= 1 کیلو
شکر= 1 لیوان
مغز گردو =نصف لیوان
بیسکویت پتی بور= 2 بسته
موز =2 عدد
کرم شکلاتی= مقدار دلخواه
چه جوری درست میشه:
کدو تنبل را پوست می گیریم و خرد می کنیم و با یک لیوان شکر بدون آب با شعله ملایم به مدت 15 دقیقه می پزیم وله می کنیم. در آخر هم مغز گردوی کمی خرد شده و نصف 1 بسته بیسکویت راکه خرد کردیم به کدو اضافه می کنیم و 10 دقیقه می گزاریم خنک شود.
در این فاصله کیسه فریزر را از وسط با زمی کنیم تا یک لا شود و روی میز پهن می کنیم و بقیه بیسکویت را در سه ردیف روی نایلون فریزرکنار هم می چینیم ( به صورت افقی). سپس نصف موادی را که آماده کرده ایم روی ردیف وسط میریزیم ، موز ها را پوست گرفته وبا یک برش عمودی به دو قسمت تقسیم می کنیم و هر برش را روی مواد قرارمی دهیم و نصف دیگر مواد را هم روی آن می ریزیم.
بیسکویتهای کناری را به کمک نایلون فریزر جمع می کنیم و از پهلو روی مواد می چسبانیم تا به شکل مثلث شود. به کمک نایلون دسر را بلند میکنیم و داخل سینی میگزاریم و سپس سینی را داخل یخچال قرار می دهیم تا دسر خنک شود. (2 ساعت).
هنگام سرو دسر نایلون را از آن جدا میکنیم و به اندازه هر بیسکویت برش میزنیم و با کرم شکلاتی یا خامه و پودر پسته تزیین می کنیم. (تزیین به سلیقه خودتان. من با شکلات صبحانه یه کم شل شده تزیین کردم.)
البته من این دسر را با سیب هم درست کردم . یعنی به جای کدو5 عدد سیب رنده شده را کمی پختم و مراحل بعدی را عینا انجام دادم. خیلی عالی شد. ( برای کسانی که کدو تنبل دوست ندارند )
می توانید مواد را با توجه به تعداد کم یا زیاد کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

صبحانه/ پای موز خامه‌ای؛ پیشنهاد مهیج اول صبح

فوت آشپزی/ چند نوع شکر داریم؟

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی