طرز تهیه جوجه سوخاری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
٦٥٦
٠
آخرین خبر /
بعد از ریز کردن #سینه بدون #استخوان #مرغ داخل مخلوط #روغن_زیتون و #نمک و #فلفل و #سیر و #ورقه های برش خورده #لیموترش , برای نیم
ساعت یا بیشتر قرار می دهیم تا #مزه دار شود.
برای #پودرسوخاری هم می توان از #چیپس یا #اسنک یا #کرانچی پودر شده با #طعم های مختلف استفاده کرد.
بعد از آغشته کردن کامل #جوجه ها با پودرسوخاری ، داخل فر با دمای 180 درجه 20 دقیقه می پزیم. و در انتها با #سس های مختلف مثل #کچاپ و #مایونز و #خردل نوش جان کنید.
-
سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۵:۴۸
-
۶۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/149358/