آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ کباب قلقلی و بادمجان، خوشمزه و متفاوت خانه داري

غذای اصلی/ کباب قلقلی و بادمجان، خوشمزه و متفاوت

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ کباب قلقلی و بادمجان، خوشمزه و متفاوت
٣٤٤
٠
آخرین خبر / مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
آرد سوخاری 1 قاشق سوپخوری
نمک ، فلفل و ادویه به میزان لازم
بادمجان 1 کیلوگرم
آرد سوخاری برای سرخ کردن به میزان لازم
آرد سفید به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه کباب قلقلی با ورقه بادمجان :
ابتدا بادمجان‌ها را بشویید، آنها را پوست بگیرید و به‌صورت ورقه‌های نازک برش دهید. حال روی بادمجان‌ها مقداری نمک بریزید و آنها را داخل یک سبد قرار دهید. بعد از نیم ساعت بادمجان‌ها را بشویید.
در یک ‌کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل، ادویه دلخواه و یک قاشق سوپخوری پودر سوخاری بریزید و با دست آنها را خوب ورز دهید. حالا از مخلوط گوشت به اندازه یک گردو بردارید و آن را خوب گرد کنید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مایه گوشتی تمام شود.
ورقه‌های بادمجان را دور گوشت‌های قلقلی بپیچید، سپس آنها را در سیخ چوبی قرار دهید.
آرد سفید را در یک‌کاسه مناسب بریزید. تخم‌مرغ‌ها را در یک‌کاسه دیگر خوب بزنید و در یک‌کاسه دیگر هم آرد سوخاری را بریزید. حالا سیخ‌ها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس آنها را آغشته به تخم‌مرغ کرده و در انتها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید.
در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از آنکه روغن خوب سرخ شد، کباب‌ها را داخل آن سرخ کنید. بهتر است کباب‌ها در روغن شناور باشند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عصرانه/ موهیتو توت فرنگی؛ نوشیدنی بی نقص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی جوجه تیغی»

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ سرد مرغ و ماست

غذای اصلی/ اگر در خوردن گوشت قرمز ممنوعیت دارید، «استیک مرغ» بخورید

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک باقلوا شربتی»

دکوراسیون اتاق خواب عروس چگونه باشد؟

غذای اصلی/ «شامی بادمجان»، غذایی خوشمزه و مقوی

میز اردور/ «سالاد لبنانی» چه جوری درست میشه؟

چهار اصل طلایی در برداشتن ابرو!

نکاتی درباره استفاده از رژلب مایع

سوپ و آش/ «اسپه شله» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ خورش گوجه سبز، ترش و دلچسب

چگونه ریمل طبیعی درست کنیم؟

فوت آشپزی/ چگونه مانع از خمیر شدن برنج شویم؟

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟