آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ رول مرغ پنیری برای عاشق غذاهای پنیری خانه داري

میز اردور/ رول مرغ پنیری برای عاشق غذاهای پنیری

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ رول مرغ پنیری برای عاشق غذاهای پنیری
٢٤٥
٠
آخرین خبر / اگر عاشق غذاهای پنیری هستید، رول های مرغی پنیری را از دست ندهید. این پیش غذای خوشمزه با صرف کمی وقت به‌ راحتی درست می‌شود.
مواد لازم برای درست کردن رول های مرغ پنیری برای 4 نفر :
سینه مرغ خرد شده 2 عدد
آرد 1 قاشق سوپخوری
شیر 1/3 پیمانه
کره آب شده 50 گرم
پنیر گودای رنده شده 1/2 پیمانه
پنیر موتزارلای رنده شده 1/2 پیمانه
پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
پودرکاری 1 قاشق چایخوری
خمیر پیراشکی 15-10 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه رول های مرغ پنیری :
در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید؛ سپس تکه های مرغ را داخل آن کمی سرخ کنید تا طلایی شوند.
آرد را با شیر مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه بریزید. پودر کاری، پیازچه خرد شده و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده، مواد را به‌خوبی با هم مخلوط کنید. حال صبر کنید تا سس مرغ کاملا غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید. فر را با دمای 170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. خمیرهای پیراشکی را به‌صورت مثلث‌های بزرگ برش دهید.
خمیر را از نانوایی هم می توانید تهیه کنید. مقداری از مواد را روی قسمت بالای مثلث قرار دهید. مقداری از پنیر گودا و موتزارلا هم روی مواد قرار دهید. حالا خمیر را به آرامی لوله کنید. رول‌ها را داخل سینی فر که قبلا کمی چرب کرده‌اید بچینید و سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا رول های شما آماده شود؛ سپس آنها را سرو کنید.
فوت و فن مهم در تهیه رول های مرغ پنیری :
بهتر است مرغ ها را ریز خرد کنید تا رول های شما زیبا تر شوند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عصرانه/ موهیتو توت فرنگی؛ نوشیدنی بی نقص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی جوجه تیغی»

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ سرد مرغ و ماست

غذای اصلی/ اگر در خوردن گوشت قرمز ممنوعیت دارید، «استیک مرغ» بخورید

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک باقلوا شربتی»

دکوراسیون اتاق خواب عروس چگونه باشد؟

غذای اصلی/ «شامی بادمجان»، غذایی خوشمزه و مقوی

میز اردور/ «سالاد لبنانی» چه جوری درست میشه؟

چهار اصل طلایی در برداشتن ابرو!

نکاتی درباره استفاده از رژلب مایع

سوپ و آش/ «اسپه شله» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ خورش گوجه سبز، ترش و دلچسب

چگونه ریمل طبیعی درست کنیم؟

فوت آشپزی/ چگونه مانع از خمیر شدن برنج شویم؟

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟