آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ ساندویچ خانگی همیشه می چسبه! خانه داري

غذای اصلی/ ساندویچ خانگی همیشه می چسبه!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ ساندویچ خانگی همیشه می چسبه!
٦٢٣
٠
تک آشپز / ساندویج دارای طبع گرم و تر است و مزاج آن بستگی به موادی دارد که در آن بکار میرود.لذا بهتر است ساندویج را با سالاد یا نوشیدنی سرد مزاج میل نمایید.
چی لازم دارم:
سس مایونز یک فنجان
ساقه خرد شده کرفس یک فنجان
تخم مرغ سفت شده 2 عدد
آب لیمو ترش 2 قاشق غذا خوری
مرغ پخته خرد شده 50 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
گردو خرد شده 2 قاشق سوپ¬خوری
زیتون خرد شده 1/2 فنجان
ماست خامه ای یک فنجان
کالباس تند خرد شده 150 گرم( در خانه تهیه شود)
پیاز رنده شده 2 قاشق غذا خوری
سس فلفل قرمز به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
تمام مواد اولیه لایه های سه گانه را در سه کاسه متوسط به صورت جدا از هم کاملا" مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. کناره های قهوه ای رنگ نان های تست را می بریم 3 عدد نان تست آماده را به درازا در کنار هم قرار می دهیم و مقداری از کره نرم شده روی سطح آن می مالیم از مواد لایه اول به صورت ضخیم بر روی نان می مالیم 3 عدد نان تست بر روی لایه اول چیده و مجددا" روی آن را کره می مالیم سپس از مواد آماده شده کاسه دوم به صورت ضخیم روی آن قرار می دهیم .
سه عدد نان تست برروی لایه دوم قرار داده و کره به آن می زنیم سپس از مواد کاسه سوم بر روی آن می گذاریم و سه عدد نان تست باقی مانده را روی آن می چینیم و به آرامی لایه ها را به روی هم فشار می دهیم. در کاسه متوسط 700 گرم پنیر خامه ای را با 1/2 فنجان ماءالشعیر ساده با همزن برقی کاملا" مخلوط می کنیم. نیمی از مخلوط حاصل را برای پوشاندن سطح و کناره های ساندویچ استفاده می کنیم و با بقیه مخلوط سطح ساندویچ را تزئین می کنیم و ساندویچ را در یخجال قرار می دهیم.
این ساندویچ حداقل دو ساعت و نیم باید در یخچال بماند و برای سرو ساندویچ را به صورت ورقه ای برش داده میل می کنیم.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی