آریا بانو

آخرين مطالب

نان قالبی خانگی با پف خیلی زیاد خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٦٠
٠
آخرین خبر / 🍞مواد لازم:
آب_ولرم : 2.5 لیوان
آرد : 5-4.5 لیوان
مخمر_فوری : 1 بسته (1 قاشق غذاخوری پر، حدود 14 گرم)
نمک : 2 قاشق چایخوری
شکر : 2 قاشق غذاخوری
🍞مواد سس (برای رومال نان)
روغن_زیتون : 4-3 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: 3-2 حبه
نمک: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا 1 لیوان آب گرم را با شکر و پودر خمیر مایه مخلوط کرده و حدود 5 دقیقه زمان بدهید تا مایه خمیر عمل کند.
آب باقی مانده و نمک را اضافه کنید و کم کم آرد را افزوده تا خمیر لطیفی بدست آید شاید کمی از آرد اضافه بیاید با ورز دادن چسبندگی آرد را بگیرید آرد زیاد نان را خشک می کند و در یک ظرف چرب شده خمیر را بگذارید و روی آن سلفون بکشید و دستمال بیاندازید و اجازه دهید تا 1 ساعت خمیر استراحت کند تاحجم آن دو برابر شود. دستمال را بردارید و در قالب چرب شده و کاغذ روغنی انداخته خمیر را طبق فیلم در قالب بگذارید و با هر وسیله ای که دارید روی خمیر را فشار داده و گوجه فرنگی گیلاسی را در قسمت های خاص گود شده قرار دهید و با سس سیر روی خمیر را رومال کرده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد تا زمانی که روی نان طلایی شود بپزید.
برای تهیه سس، سیر رنده شده و نمک را با روغن زیتون مخلوط کنید.
برگرفته از تایم غذا





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی