آریا بانو

آخرين مطالب

غذای ملل/ بورک اسفناج و قارچ؛ دستور فانتزی هفته خانه داري

غذای ملل/ بورک اسفناج و قارچ؛ دستور فانتزی هفته

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای ملل/ بورک اسفناج و قارچ؛ دستور فانتزی هفته
١٨٣
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 2 حبه
اسفناج خرد کرده 200 گرم
قارچ ورقه ای خرد کرده و تفت داده یک‌کیلو و نیم
بیکن گوساله خرد کرده 200 گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر موزارلا یک بسته
نان یوفکا یک بسته
کره 80 گرم
کنجد به میزان دلخواه
چطور بپزم:
روغن زیتون و سیر را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
آن گاه اسفناج را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس قارچ، بیکن اسلامی، پیاز داغ، نمک و فلفل را بیفزائید و مواد را مخلوط کنید.
اینک تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا قدری خنک شود.
حالا پنیر را بیفزائید و با مواد خوب مخلوط کنید.
اکنون هر بار یک لایه از نان یوفکا دالیا را روی سطح میز قرار دهید و رویش را با کرۀ آبکرده آغشته کنید و از مخلوط فراهم کرده روی لبۀ طولی بریزید و آن را رول کنید.
اینک ظرف گرد مناسبی را با کره چرب کنید و از یک سمت ظرف شروع به قرار دادن رول ها کنید تا در نهایت به مرکز ظرف برسید.
حالا با قلمو روی سطح رول ها را چرب کنید و کنجد بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا سطحش طلائی شود.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی