آریا بانو

آخرين مطالب

شام/ خوراک لوبیا چیتی با گوشت چرخ کرده خانه داري

شام/ خوراک لوبیا چیتی با گوشت چرخ کرده

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شام/ خوراک لوبیا چیتی با گوشت چرخ کرده
٦٣١
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
*لوبیا چیتی: 1 پیمانه *گوشت چرخ کرده: 250 گرم *آرد نخودچی یا آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری *رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری *سیب زمینی خلال شده: 3 عدد *پیاز داغ: 1 پیمانه *پیاز رنده شده: 1 عدد *ادویه شامل نمک، زیره سیاه، دارچین، فلفل سیاه، زردچوبه، گلپر به میزان لازم *روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری*
چطور بپزم:
ابتدا یک عدد پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه و 1 قاشق آرد خوب مخلوط می کنیم و ورز می دهیم و در ادامه به شکل گوشت قلقلی در می آوریم و به مدت نیم ساعت داخل یخچال نگهداری می کنیم که این باعث انسجام گوشتها می شود. لوبیای چیتی را از شب قبل خیس می کنیم و کاملا" می پزیم. پیاز داغ را داخل ظرفی با کمی روغن تفت می دهیم و رب را هم اضافه می کنیم و بعد 2 لیوان آب اضافه می کنیم و گوشتها را هم در آب قرار می دهیم ولی درب ظرف را نمی بندیم و بعد از نیم ساعت که آب جوشید در ظرف را می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم تا خوراک جا بیفتد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید

میوه آرایی زیبا این بار با سیب

شیرینی ها/ کیک دونات؛ پیشنهاد جذاب امروز

ست لباس زن و شوهری

موآرایی؛ هنری که باید بیاموزید

مد جدید این روزها؛ کفش های مامان بزرگی پاشنه مربعی

خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

تزئین سالاد برای مهمانی های خانوادگی

سوپ و آش/ سوپ مینسترونه؛ ایتالیایی، کلاسیک و بدون گلوتن

غذای اصلی/ خورش آق ماش؛ غذای محبوب ارومیه

این اشتباهات عمر ماشین ظرفشویی را کوتاه می‌کند

ترفندهای زیبایی را هر خانمی باید بداند!

جنس های متفاوت آینه و شمعدان عروس

فوت آشپزی/ روش های نگهداری و فریز کردن رب خانگی